rxf 0 ارسال شده در تیر 93 سلام میخواستم این عبارت رو تغییر بدم یا حذف کنم لطفا کمکم کنید "فارسی سازی توسط جومیتا سی ام اس" تصویر : http://uploadkon.ir/fl/dd/23180 در پیوست نیز موجود است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما می توانید با دریم یک جستجو پوشه ای را انجام دهید و مثلا کلمه جومینا را سرچ کنید تا فایل مربوطه را برای شما بیاورد 1 واکنش ها : rxf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 بعضی اوقات فوتر رو کد می کنند و اینجوری دیگه سرچ هم کمک نمی کنه انتهای فایل index.php به موقعیت فوتر برو و ببین موقعیت ها مشکوک نیست؟ سایت های کدگذاری و کدگشایی قالب زیاده. همون تکه کد رو میدی و کدگشایی می کنه و .... ولی من نمیدونم آیا این قالب هم کدشده یا نه چون به فایل ها دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست شما میتونید با دستورات css آنرا مخفی کنید اگر آشنا هستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست شما میتونید با دستورات css آنرا مخفی کنید اگر آشنا هستید سلام شما طراحی قالب چقدر آشنایی دارید؟ من با چنین شرایطی برخورد کردم و متوجه شدم قالب کد شده. براحتی با سایت های کدگشا بازش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر