m0330 3 ارسال شده در تیر 93 با سلام من می تونم افزونه ای را که روی جوملای نصب کردم را از هاست در اورده و روی جوملا دیگر نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اصلا ماژول و پلاگین مشکلی ندارند اما کامپوننت یکمی کار سخت میشه و تخصصی میشه باید تمامی فایل ها رو جمع کنید و اگر در پکیج فایل ها جای خود قرار نگرفتند قرار دهید و ... دقیقا افزونه تون چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.dehshahri 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام من می تونم افزونه ای را که روی جوملای نصب کردم را از هاست در اورده و روی جوملا دیگر نصب کنم در جوملا 1.7 به بالا برای ماژول ، پلاگین و قالب (در صورتی که قالب فریمورکی نباشه ) کافیه پوشه رو برداری و و به همون مسیر در هاست جدید کپی کنی و بعد از قسمت مدیریت از منوی بالا افزونه ها > مدیریت افزونه ها>کاوش > جستجو بعد از پیدا کردن اون بسته گزینه نصب رو بزن برای کامپوننت هم به همین صورت ولی با این تفاوت که باید هم محتویات پوشه ادمین و خود سایت رو و زبان ها رو هم به مسیر خودشون کپی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر