mysky 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام دوستان من می خوام با استفاده از ماژول modals برای صفحه اول سایت قبل از اینکه باز میشه صفحه خوشامدگویی بزارم ولی وقتی اونو نصب می کنم نمی دونم نصب میشه یا نه این پیغام رو میده من چیزی تو قسمت مدیریت ماژول و پلاگین پیدا نکردم انگار نصب نمیشه می تونین بگین مشکل از کجاست؟ من کش مرورگر هم خال کردم ولی بازم همین پیغام رو میده پیغامModals (system plugin) با موفقیت آپدیت شد توجهلطفا کش مرورگر خود را خالی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.dehshahri 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام دوستان من می خوام با استفاده از ماژول modals برای صفحه اول سایت قبل از اینکه باز میشه صفحه خوشامدگویی بزارم ولی وقتی اونو نصب می کنم نمی دونم نصب میشه یا نه این پیغام رو میده من چیزی تو قسمت مدیریت ماژول و پلاگین پیدا نکردم انگار نصب نمیشه می تونین بگین مشکل از کجاست؟ من کش مرورگر هم خال کردم ولی بازم همین پیغام رو میده پیغامModals (system plugin) با موفقیت آپدیت شد توجهلطفا کش مرورگر خود را خالی کنید ماژول mod_splasher رو نصب کن و انتشار بده توی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 می تونین یک لینک دانلود از این ماژولی که فرمودید رو برام بفرستین. من تو گوگل جستجو کردم چیزی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.dehshahri 2 ارسال شده در تیر 93 می تونین یک لینک دانلود از این ماژولی که فرمودید رو برام بفرستین. من تو گوگل جستجو کردم چیزی پیدا نکردم. لینک از سایت مرجع: http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes/11693 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر