vapa_71 42 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان عزیز یه مدته موقع نصب جوملا چه هسته اصلی جوملا چه بسته های نصب سریع مراحل نصب تا مرحله 6 یعنی تنظیمات اصلی پیش میره و در همون مرحله میمونه تا بیست دقیقه یا نیم ساعت هم موندم اما به مرحله پایان نصب نمیره در ضمن بسته ها ی مختلفی رو هم امتحان کردم حتی بسته های جوملا جهانی اما بازم همین مشکل رو داشتم بعضی وقتها وقتی صفحه رو رفرش میکنم میره مرحله پایان و مینویسه پوشته نصب رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 93 با سلام روی لوکال نصب می کنید یا هاست؟ موفق باشید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 93 روی هاست نصب میکنم اعصابمو خرد کرده دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 93 با سلام به ادمین سرورتان اطلاع دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر