barani 3 ارسال شده در تیر 93 سلام خدمت دوستان تو این مرحله صفحه هیچ بیش روی نداره اول گذاشتم خود برنامه برام دیتا بیس بسازه باز جلو نرفت بعد خودم با استفاده از phpMyAdmin یه دیتا بیس ساختم باز جلو نرفت با نرم افزار wampp کار میکردم ِ با نرم افزار wampserver هم ک کار کردم باز ب صفحه بعد نمیره خلاصه که نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه ممنون..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در تیر 93 سلام خدمت دوستان تو این مرحله صفحه هیچ بیش روی نداره اول گذاشتم خود برنامه برام دیتا بیس بسازه باز جلو نرفت بعد خودم با استفاده از phpMyAdmin یه دیتا بیس ساختم باز جلو نرفت با نرم افزار wampp کار میکردم ِ با نرم افزار wampserver هم ک کار کردم باز ب صفحه بعد نمیره خلاصه که نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه ممنون..... سلام پیغامی که میدهد چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در تیر 93 سلام پیغامی که میدهد چیست ؟ سلام فقط این صفحه رو برام نشون میده وجلوتر نمیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام پیغامی که میدهد چیست ؟ ویرایش شده تیر 93 توسط barani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در تیر 93 ببینید بر روی استارتاپ ویندوز mysqld فعال هست یا نه ! نهایت از زمپ استفاده کنید ! ببینید میشه یا نه ، نسخه ومپ هم عوض کنید البته ورژن بالاتر از اونی که نصب کردید 2.5 شاید هم پورت sql توسط یک نرم افزار در حال استفاده باشه . مشخصات دیتابیس رو چگونه وارد میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در تیر 93 ببینید بر روی استارتاپ ویندوز mysqld فعال هست یا نه ! نهایت از زمپ استفاده کنید ! ببینید میشه یا نه ، نسخه ومپ هم عوض کنید البته ورژن بالاتر از اونی که نصب کردید 2.5 شاید هم پورت sql توسط یک نرم افزار در حال استفاده باشه . مشخصات دیتابیس رو چگونه وارد میکنید ؟ تنظیمات ومپ رو درست انجام نداده بودم بخاطر همین به صفحه بعد نمی رفت اما الان درست شده ممنونم از توجهتون....... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر