ussb 1 ارسال شده در تیر 93 با سلام و احترام مدیران محترم سایت ، میخواستم اخرین ارسال های انجمن ساز IPB رو در ماژول جوملا قرار بدم باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 93 سلام هماهنگ سازی ipb با جوملا رو در گوگل جستجو کنید به جواب می رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در تیر 93 سلام هماهنگ سازی ipb با جوملا رو در گوگل جستجو کنید به جواب می رسید با سلام اقای دفاعی من میخواستم فقط اخرین ارسال ها رو نمایش بدم برای هماهن سازی جستجو کردم ، فقط در مورد هماهنگ کردن کاربران صحبت کرده بود ، درون جوملا من اصلا عضویت ندارم و تنها هدفم نمایش ارسال های انجمن هست لطف کنید ادرس بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما می تونید از rss انجمن ساز استفاده کنید و در جوملا نمایش دهید 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و ussb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر