elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام دوستان کسی هست بتونه مشکل جی کوئری سایت رو حل کنه؟ ویرایش شده تیر 93 توسط elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بارها راه حل های زیادی داده شده است. لطفا جستجو کنید مشکل تان قطعا حل خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بارها راه حل های زیادی داده شده است. لطفا جستجو کنید مشکل تان قطعا حل خواهد شد بعد از کلی جستجو و انجام روش های مختلف به این نتیجه رسیدم چند پلاگین نصب کردم، از روش تغییر نام استفاده کردم ولی فایده نداشت به همین دلیل دنبال کسی می گردم که بتونه کمکم کنه و مشکل رو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دقیقا چه افزونه های تداخل دارند؟ شاید بتوان جایگزینی برگزید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دقیقا چه افزونه های تداخل دارند؟ شاید بتوان جایگزینی برگزید. ممنون که وقت می گذارید و صبورانه پاسخ می دهید آدرس سایت در صفحه محصولات، افزونه منو آکاردئونی زمانیکه در یک ماژول قرار می گیرد دیگر کار نمی کنه. حتی یک ماژول html دستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آکاردئون منظور شما کدام ماژول است؟ ادرس دقیق تری بدهید 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آکاردئون منظور شما کدام ماژول است؟ ادرس دقیق تری بدهید الآن 3 بار از اون افزونه در همان صفحه استفاده کردم و د رموقعیت های مختلف گذاشتم 1- در تب ساز که کلا ..... 2- بصورت ساده و فقط موقعیت به افزونه دادم و کاملا درست است 3- یک ماژول html دستی ساختم و داخل آن این ماژول را فراخوانی کردم ماژول اصلی آکاردئون ساز هم Cinch Menu هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دوتا پایین را غیر فعال کنید ببینید تب ساز درست می شود؟ ظاهرا منوی وسطی کار می کند درسته ؟ اگر اینطور باشد منو ساز روی تب ساز تاثیر می گذارد از تب ساز های دیگری هم تست کنید شاید تداخل نداشته باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما دوتا پایین را غیر فعال کنید ببینید تب ساز درست می شود؟ ظاهرا منوی وسطی کار می کند درسته ؟ اگر اینطور باشد منو ساز روی تب ساز تاثیر می گذارد از تب ساز های دیگری هم تست کنید شاید تداخل نداشته باشند ممنون از پاسختون تب ساز رو عوض کردم و ظاهرا مشکل رفع شد اما یک کد جاوا هم هست که وقتی روی سایت میزارم کلا کار نمی کنه البته این کد به تنهایی کار می کند ولی وقتی با کد دیگری در یک صفحه قرار بگیرد دیگر عمل نمی کند. اینم کد http://uplod.ir/jbuh03nafnyg/effect-test.zip.htm ممنون میشم اگر وقت داشتید و نگاه کنید شاید مشکل رفع شود سپاسگزارم ویرایش شده تیر 93 توسط elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.dehshahri 2 ارسال شده در تیر 93 ممنون از پاسختون تب ساز رو عوض کردم و ظاهرا مشکل رفع شد اما یک کد جاوا هم هست که وقتی روی سایت میزارم کلا کار نمی کنه البته این کد به تنهایی کار می کند ولی وقتی با کد دیگری در یک صفحه قرار بگیرد دیگر عمل نمی کند. اینم کد http://uplod.ir/jbuh03nafnyg/effect-test.zip.htm ممنون میشم اگر وقت داشتید و نگاه کنید شاید مشکل رفع شود سپاسگزارم اگه برای جی کوئری میخواید استفاده کنید این خط رو بزارید قبل از تگ head صفحه <script> $.noConflict(); // Code that uses other library's $ can follow here. </script> اطلاعات بیشتر در این مورد : http://api.jquery.com/jquery.noconflict/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر