amooei 2 ارسال شده در تیر 93 سلام من هنگام نصب جومینا روی سیستم خودم (نه سرور) در مرحله 4-دیتابیس هرچقدر صبر میکنم نصب تموم نمیشه! و علامت چرخش روی صفحه همچنان پایداره: خواهشا راهنمایی بفرمایین دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دیتابیس رو خودتون می سازید ؟ یا اجازه می دهید جووملا این کار رو انجام دهد ؟ 1 واکنش ها : amooei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amooei 2 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دیتابیس رو خودتون می سازید ؟ یا اجازه می دهید جووملا این کار رو انجام دهد ؟ تشکر نه من طبق آموزش عمل کردم و فک کنم خودش داره میسازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکبار خودتان بسازید و در قسمت نصب موارد را پر کنید 1 واکنش ها : amooei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amooei 2 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکبار خودتان بسازید و در قسمت نصب موارد را پر کنید ممنون اما نمیدونم چطور باید دیتابیس بسازم طبق آموزش قرار بود برنامه خودش بسازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما حق با شماست اما راه حل هایی هست که ما برای حل مشکل شما می دهیم. قائدتا باید خودش بسازه اما می بینید که این کار رو نمی کنه. آموزش ساخت دیتابیس از phpmyadmin را جستجو کنید 1 واکنش ها : amooei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amooei 2 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما حق با شماست اما راه حل هایی هست که ما برای حل مشکل شما می دهیم. قائدتا باید خودش بسازه اما می بینید که این کار رو نمی کنه. آموزش ساخت دیتابیس از phpmyadmin را جستجو کنید مشکل با برنامه xampp بود به جای اون از wampserver استفاده کردم مشکل حل شد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و barani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر