armiya 0 ارسال شده در تیر 93 سلام بر دوستان در بخش دیتابیس وب سایتم یه خطایی هست که باعث میشه نتونم در سایت مطلب بزارم. وقتی میخام مطلبی بزارم این خطا رو میده: ذخیره ناموفق با این ایرادها: JTableContent: :ذخیره سازی ناموفق Duplicate entry '4294967295' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `ghao5_content` (`id`,`title`,`alias`,`introtext`,`fulltext`,`stat e`,`catid`,`created`,`created_by`,`created_by_alia s`,`publish_up`,`publish_down`,`images`,`urls`,`at tribs`,`version`,`metakey`,`metadesc`,`access`,`me tadata`,`featured`,`language`,`xreference`) VALUES ('0','dgfgfdgfg','dffdfd از اساتید کسی هست که راهنمایی کنه چطور این مشکل رو حل کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکبار دیتابیس مورد نظر را repair کنید و مجدد تست کنید از phpmyadmin انجام دهید از منوی افزونه ها » مدیریت افزونه ها » تب پایگاه داده » گزینه تعمیر از اینجا هم انجام دهید 1 واکنش ها : armiya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armiya 0 ارسال شده در تیر 93 من دیتابیس رو به طور کامل rapir و optimize کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست. واقعا ددیگه نمیدونم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما این خطا ناگهان بوجود اومده ؟ مثلا import یا export انجام ندادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر