TARLI 1 ارسال شده در تیر 93 سلام و خداقوت به دوستان من می خوام یه سایتی برای یکی از دوستانم درست کنم که توی اون یه سری از محصولاتش رو بتونه به صورت آنلاین به فروش بذاره اما دقیقا نمیدونم باید چکار کنم از هر قالبی می تونم استفاده کنم یا حتما باید قالب فروشگاهی انتخاب کنم؟ برای استفاده از درگاه بانکی مثل ملت از افزونه خاصی باید استفاده کنم ؟ چه افزونه ای؟ بحث امنیت توی این سایت هم خیلی مهم میشه برای اون چه کاری میتونم بکنم؟ ممنون میشم هر کسی که اطلاعات داره راهنماییم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بسته به سلیقه خودتون داره من خودم از جومشاپینگ استفاده میکنم سایت من اطلاعات بیشتر پیام خصوصی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در تیر 93 تفاوت جومشاپینگ و ویرچومارت چیست؟ یعنی اینکه کدوم به نظرتون بهتره که برای فروشگاه استفاده بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما هر دو تاشون خوبن ، سلام دارن خدمتتون :D خارج از شوخی ، بسته به کاری که میخواهید انجام بدهید با ویرچومارت کار نکردم ،نصب کردم امکاناتش بیشتر از جومشاپینگه ، یه خورده پیچیده هست ، اگه بتونی باهاش کارکنی فکر کنم گزینه خوبی باشه ، ولی جومشاپینگ ساده و قدرتمند با امکانات عالی که برای راه اندازی یه سایت اینترنتی میشه روش حساب کرد که برای فروش فایل هم میشه ازش استفاده کرد ویرایش شده تیر 93 توسط محمدهادی حقیقی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در تیر 93 خوب فکر میکنم با توجه به اینکه من با هیچکدوم کارنکردم و میگین جومشاپینگ ساده تره هز همین افزونه استفاده کنم حالا همه نوع قالبها با این افزونه سازگارن؟ میشه نظرتون رو راجع به قالب زیر بگین http://www.joomlart.com/demo/#ja_fixel توی توضیحاتش گفته که از جومشاپینگ پشتیبیانی میکنه این سایت مورد نظر من برای فروش سی دی های آموزشی در موردهای خاصه به نظرتون این قالب رو میشه ازش استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما من خودم از این قالب استفاده می کنم قالب فروشگاه جوم شاپینگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام من از جوملا 2.5.19 استفاده می کنم هر بار که جومشاپینگ رو می خوام نصب کنم خطا در کدهای PHP می دهد و کار نصب هیچگاه با موفقیت انجام نمی شود. برای جومشاپینگ پیش نیاز خاصی وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر