jafareydi 0 ارسال شده در تیر 93 سلام سایتم جوملا 2.5رو از لوکال به هاست انتقال دادم دیتا بیس هم ساختم و ایمپورت کردم که موفقیت امیز بود و ظاهرا مشکلی نداشت. ولی موقعی که می خوام وارد سایت بشم این اپیغام می ده : Table ' _arian.gzbne_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `gzbne_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('1d8f5dc1015384ccd04a3a093afa5620', 0, '1404518280') سرچ کردم هر راه حلی که پیدا کردم رو امتحان کردم نشد که نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سریع تر از اینکه ما دنبال راه حل شما بگردیم اینه که با آکیبا انتقال بدید آکیبا را جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سریع تر از اینکه ما دنبال راه حل شما بگردیم اینه که با آکیبا انتقال بدید آکیبا را جستجو کنید سلام نظر من هم استفاده از اکیباست لینک دانلودش برای شما پیام خصوصی شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر