drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان.یک سری لینک از سایت من تو گوگل هست که وقتی روش کلیک میکنم وقتی سایت بالا میاد یه سری از مقاله های سایت به صورت در هم کنار هم توی یک صفحه لود میشن.میخوام از گوگل پاک بشن.چند بار هم با گوگل وبمستر این کارو کردم ولی جواب نداد.میشه راهنمایی کنید؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان.یک سری لینک از سایت من تو گوگل هست که وقتی روش کلیک میکنم وقتی سایت بالا میاد یه سری از مقاله های سایت به صورت در هم کنار هم توی یک صفحه لود میشن.میخوام از گوگل پاک بشن.چند بار هم با گوگل وبمستر این کارو کردم ولی جواب نداد.میشه راهنمایی کنید؟ممنون یکی از این لینک ها رو می زاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 یکی از این لینک ها رو می زاری؟ http://ttfateh.com/component/content/category/13-products.html من میخوام این لینک رو حذف کنم از گوگل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 http://ttfateh.com/component/content/category/13-products.html من میخوام این لینک رو حذف کنم از گوگل فروشگاه نصب کردی ؟ یا فرم ساز؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سئو جوملا فعال هست؟ از وبمستر حذف می کنید ولی مجدد بعد از مدتی دوباره ایندکس میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سئو جوملا فعال هست؟ از وبمستر حذف می کنید ولی مجدد بعد از مدتی دوباره ایندکس میشه ؟ سلام بله سئو فعال هست.از وبمستر چند بار حذف کردم و جلوی لینک هم Removed مینویسه ولی بازم سرچ میکنم تو گوگل هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 فروشگاه نصب کردی ؟ یا فرم ساز؟ هیچ کدوم رو نصب نکردم.قبلا نصب کردم یکبار بکارم نیومد پاک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 با اجازه اساتید ! فکر کنم مشکل مال همون فروشگاه یا فرم ساز باشه، من یه دفه با ویرچومات یه همچنین برنامه ای داسشتم اول مطمئن شو کامل پاک کردی یا نه بعد یه چند روز طول می کشه تا لینک ها عوض بشن، واسه من یه دو هفته ای باهاش سرو کله زدم بهم بگو چه کلمه ای تو گوگل می زنی این لینک میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 با اجازه اساتید ! فکر کنم مشکل مال همون فروشگاه یا فرم ساز باشه، من یه دفه با ویرچومات یه همچنین برنامه ای داسشتم اول مطمئن شو کامل پاک کردی یا نه بعد یه چند روز طول می کشه تا لینک ها عوض بشن، واسه من یه دو هفته ای باهاش سرو کله زدم بهم بگو چه کلمه ای تو گوگل می زنی این لینک میاد؟ همون اسم سایتو میزنم از پلاگین metagenerator نمیتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در تیر 93 همون اسم سایتو میزنم از پلاگین metagenerator نمیتونه باشه؟ نمی دونم میتونه از این ماژول باشه یا نه !! یه ماژولی چیزی داره که داره این لینک ها رو جنریت می کنه من با فروشگاه ساز تو یکی از سایتم این مشکل داشتم که کلاً پاک کردم جوم شاپینگ نصب کردم این یکم سخته شاید بری تو آزمون خطا یا یه کاری کن سایت با همون لینک که غیر واقعی باز کن بعد با فایرفاکس چک کن ببین از کجاش می تونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clip2ni 0 ارسال شده در تیر 93 منم این مشکل رو داشتم خوب شد اینجا پرسیدی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clip2ni 0 ارسال شده در تیر 93 من این مطلب رو که خوندم رفتم در گوگل جستجو کردم سایت جالی پیدا کردم. گفتم به دوستان عزیزم هم معرفی کنم. لطفا مدیران سایت بگند این سایت چه جوریاست؟ www.newseo.ir آموزش سئو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سوال تون مغایر با قوانین تالار هست اما بنده یک نکته رو عرض کنم هیچ کسی نمی تواند یک سایت سئو را معرفی کند که این سایت بهترین سایت سئو هست زیرا سئو مدام تغییر می کند و مقاله هایی که نوشته می شود باید تغییر داده شود و این کار رو کسی انجام نمی دهد مقاله های دو سال پیش هنوز پا بر جا هستند و همه وبمسترها بدون اگاهی ا تاریخ مقاله و این موضوع که قوانین گوگل تغییر کرده است انها را می خوانند و لطمه زیادی به سئو خود می زنند پس یاد بگیرید قوانین را نحلیل کنید تا هر زمان که تحلیل کردید در سئو بروز ترین اطلاعات را بدست بیارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما سوال تون مغایر با قوانین تالار هست اما بنده یک نکته رو عرض کنم هیچ کسی نمی تواند یک سایت سئو را معرفی کند که این سایت بهترین سایت سئو هست زیرا سئو مدام تغییر می کند و مقاله هایی که نوشته می شود باید تغییر داده شود و این کار رو کسی انجام نمی دهد مقاله های دو سال پیش هنوز پا بر جا هستند و همه وبمسترها بدون اگاهی ا تاریخ مقاله و این موضوع که قوانین گوگل تغییر کرده است انها را می خوانند و لطمه زیادی به سئو خود می زنند پس یاد بگیرید قوانین را نحلیل کنید تا هر زمان که تحلیل کردید در سئو بروز ترین اطلاعات را بدست بیار از دوستان کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwebdrweb 0 ارسال شده در تیر 93 منم این مشکل رو داشتم خوب شد اینجا پرسیدی شما مشکل لینک های سایت من در گوگل هنوز پا برجاست کسی راهنمایی نمیکنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر