رفتن به مطلب
alireza10025

ارور هنگام نصب جوملا

پست های پیشنهاد شده

من ابتدا به ساکن که مدیریت محتوا ریخته ام و آدرس را می نویسم که نصب را شروع کنم، ارور زیر را در مرحله اول نصب می بینم:

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_b931ba7438fcf24720bed4998306a00b, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/negarst/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/negarst/public_html/libraries/joomla/session/session.php:532) in /home/negarst/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Joomla!

در این قسمت مرحله انتخاب زبان جوملا قرار دارد و در زیر این قسمت در پایین صفحه هم ارور زیر هست

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(/tmp/sess_b931ba7438fcf24720bed4998306a00b, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/negarst/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 676

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/negarst/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 676

فکر میکنید کجای کار ایراد دارد؟ چون واقعا من هنوز کاری انجام نداده ام

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه نسخه استفاده شده اطمینان دارید سالم هست که حتما مشکل بر میگرده به هاست استفاده شده 

با پشتیبانی هاست صحبت کنید, شاید مشکل حل شه 

لینک به ارسال

من دو یا سه مدیریت محتوا و بسته مختلف را چک کردم که همینطور است. جالب اینکه 1 ساعت پیش خواستم که هاستم را ریست کنند

لینک به ارسال

درود بر شما

احتمالا از ناسازگار بودن هاست یا بطور کلی نرمال نبودن هاست شما باشه

در لوکال هم تستی بکنید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...