zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام من میخوام در یکی از مقالات وبسایتم دانلود یک فایل پی دی اف رو بگذارم کلمه ی دانلود رو به آدرس آپلود فایل در هاست لینک کردم ولی بعد از کلیک کردن روی کلمه دانلود بجای اینکه دانلود فایل شروع بشه، یکی دیگه از مقالات سایت باز میشه مشکل در چیست؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما به خاطر ادوون های فایر فاکس شماست می توانید از افزونه های دانلودی مثل فوکا دانلود یا جی دانلودز استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما به خاطر ادوون های فایر فاکس شماست می توانید از افزونه های دانلودی مثل فوکا دانلود یا جی دانلودز استفاده کنید عزیز من ربطی به فایرفاکس نداره چرا دوباره همون جواب قبلی رو تکرار میکنید ؟ اینطوری دیگران فکر میکنند جواب صحیح هست و دیگه راهنمایی نمیگنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ابتدا یک اخطار به دلیل ایجاد دو تاپیک تکراری برای یک مشکل تون دریافت کردید. سپس اگر دوستان دیگری فقط گمان می کنند که جواب درست است و اصلا نمی دانند جواب درست چیست چطور می خواهند شما را یاری برسانند؟ می توانید در همین تاپیک اعلام کنید از فایر فاکس نیست و مشکل تان همچنان پا برجاست. خب همان دوستانی که شما عرض می کنید این پست را خواهند خواند و حتما کمک تان می کنند. شک نکنید در آخر هم آدرس سایت تان را جهت برسی قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ابتدا یک اخطار به دلیل ایجاد دو تاپیک تکراری برای یک مشکل تون دریافت کردید. سپس اگر دوستان دیگری فقط گمان می کنند که جواب درست است و اصلا نمی دانند جواب درست چیست چطور می خواهند شما را یاری برسانند؟ می توانید در همین تاپیک اعلام کنید از فایر فاکس نیست و مشکل تان همچنان پا برجاست. خب همان دوستانی که شما عرض می کنید این پست را خواهند خواند و حتما کمک تان می کنند. شک نکنید در آخر هم آدرس سایت تان را جهت برسی قرار دهید براتون متاسفم آقای میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر