omid935 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام من از قالب sj worldnews استفاده می کنم و الان می خوام منو بالا و اصلی سایت رو که مگا منو هست تغییر بدم به drop menue اما هرکاری می کنم نمیشه و جایی تو منو یا ماژول ها نیست که تغییرش بدم اگه کسی هست بلده ممنون می شم کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 کسی نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 93 با سلام معمولا این چنین موارد را باید از تنظیمات قالب قسمت منو انجام دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 نمیشه چون اصلا قابل تغییر نیست.اگه لوکال نصبش کنی متوجه می شی اگه کسی هست منو رو بلد باشه عوض کنه واقعآ خیلی بهم کمک کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 می خوام طرح منو رو که تو سایت ایرنا هست رو دقیقآ تو منو اصلی سایت که بالا هست و هم خانه داره هم سیاسی و هم اقتصادی و ....قرار بدمالان طرح منو من جالب نیست و اگه برین تو سایت متوجه می شین.منو اصلی سایتم الان مگا منو و می خوام تغییرش بدم به newsmenue که ماژول منو سایت های خبریه.اما نمی دونم از کجا باید مگامنو رو عوض کنم. تو قالب های دیگه این مشکل رو ندارم اما این قالب نه تو قسمت ماژول ها میشه منو رو عوض کرد نه تو قسمت منو ها و کلآ موندم چطور عوضش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام برای دراپ منو ماژولی میشناسین؟؟؟ اگه آره نصبش کنید و باهاش یه منو ایجاد کنید حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 مشکل من ساختش نیست مشکل من جایگزین کردنشه. ساختن منو که کاری نداره هرکار می کنم جای منو اصلی نمیره. حتی فوتر سایت هم قرار دادم اون منو رو اما تو منو بالا و اصلی سایت نمی دونم کجا عوضش کنم تو قسمت مدیریت منو نشد و تو قسمت ماژول ها هم نیست. نمی دونم از کجا باید تغییرش بدم و منو خودمو قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دمو از سایتتون بذارید تا بررسی بشه حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 سلام گفته بودید دمو بذارم از سایتم اینم آدرس سایت .واقعآ خ باهاش ور رفتم نشده ava0.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid935 0 ارسال شده در تیر 93 www.ava0.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر