mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 سلام با عرض خسته نباشید من می خواهم از کامپوننت بک آپ گیری akeebackup استفاده کنم و یک اخطار قبل از بک آپ می ده که بدون توجه به اخطار هم بک آپ می گیره ولی با کلیک بر روی اخطار وارد صفحه توضیحاتی درباره آن اخطار شدم . ( سایت اصلی ) که می گویید باید این اشکال را برطرف کنید چون برای امنبت سایت خیلی خطر دارد . من زیاد متوجه نشدم که باید چطور اون خطا را برطرف کرد لطفا خودتان این کامپوننت را نصب کنید و در همان مرحله اول خطار را می بینید و ببینید که چطور باید این مشکل را حل کرد . این هم لینک دانلود کامپوننت : http://www.pic.iran-forum.ir/images/y37tec36mx8pa4keo9ef.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز بخاطر این هست که محل پیشفرض قرار داده شده چون در محل پیشفرض بک آپ سایت قرار میگره و احتمال داره کسی بهش بتونه دستری پیدا کنه به این دلیل هست که مشکل امنیتی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 تشکر از جوابت ولی چاره چیه باید چه کار کرد و یعنی می گی توی تنظیمات باید آدرس جایی که بک آپ ها باید در آنجا کپی می شود راعوض کنم و یعنی باید در فایل های جوملا پرونده ای جدید درست کنم و آنجا را به عنوان آدرس قرار گیری بکاپ قرار بدم و از کجا معلوم که به آون پرونده هم دسترسی داشته باشند تازه چطور می تونند دسترسی داشته باشند اگر به این پرونده دسترسی داشته باشد یعنی به کل پرونده ها ی جوملا دسترسی دارند که اینطوری دیگه می زنند دمار کل سایت را در می یارند و نیازی به درگیری با اون پرونده نیست ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 نه دوست عزیز حتی دسترسی به پرونده پیشفرض هم ندارند تنها دلیل این هست که این آدرس یه آدرس مشخص هست و کسی دسترسی به محیط های غیر مجاز نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در اسفند 89 دوستان تشکر از کمکتان . آره باید مسیر پیش فرض را عوض کرد و مسیر را به یک پرونده دیگر معطوف کرد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر