Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 سلام من دو سه روز پیش قالب هما2 رو که از همین انجمن دانلود کرده بودم رو روی سایتم نصب کردم اما متاسفانه بعد نیم ساعت وقتی داشتم تو کدهاش دنبال کدهایی که میخواتسم تغییر بدم میگشتم دیگه سایت بالا نیومد ، یعنی قبل از اینکه تغییری بدم این اتفاق افتاد بک آپ اخر رو هم برگردوندم ولی بازم مشکل به قوت خودش باقیه پشتیبان هاست گفت به هسته جوملا اسیب وارد شده و ظاهرا مشکل دار شده کسی میدونه باید چیکارش کنم و ممکنه مشکل از چی باشه !؟ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکبار بسته خام جوملا را روی فایل های خودتان اکسترکت کنید و پوشه installation را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکبار بسته خام جوملا را روی فایل های خودتان اکسترکت کنید و پوشه installation را پاک کنید امکان اپلود بهم نمیده ، با پشتیبان هاست هم صحبت کردم میگه مشکلی نداره حتی بک آپ های مختلف رو هم برگردوند اما وضعیت همونه ، بعد از برگردوندن بک آپ ها تنها تغییری که رخ داد اینه که نمیتونم وارد مدیریت جوملا بشم و از طریق دیتابیس هم پسورد رو تغییر دادم اما بازم نمیتونم وارد بشم !! ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما یعنی چی امکان آپلود نمیده ؟ از هاست رایگان یا هاست های کم حجم استفاده می کنید ؟ ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یعنی چی امکان آپلود نمیده ؟ از هاست رایگان یا هاست های کم حجم استفاده می کنید ؟ نه هاست رو خریداری کردم ولی موقع اکسترکت کردن خطا میده الان تونستم به کمک یکی از دوستان وارد مدیریت جوملا بشم اما هر منو و گزینه ای رو میزنم صفحه سفید میشه و امکان هیچ تغییری رو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما می توانید به مدیریت سرور خود بگویید نمایش خطا را فعال کنند تا ببینیم مشکل از چیست ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما می توانید به مدیریت سرور خود بگویید نمایش خطا را فعال کنند تا ببینیم مشکل از چیست ... ؟ مثلا وقتی میخوام روی هر ماژولی کلیک کنم این خطا رو میده ویرایش شده تیر 93 توسط Samira222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما در پست مشکل تان ظاهرا عوض می شود. ! به هر حال یک مدیر دیگری بسازید که دسترسی کامل داشته باشد سپس با ان وارد شوید ببینید مشکل دارد هنوز یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما در پست مشکل تان ظاهرا عوض می شود. ! به هر حال یک مدیر دیگری بسازید که دسترسی کامل داشته باشد سپس با ان وارد شوید ببینید مشکل دارد هنوز یا خیر نه اینکار رو هم کردم ولی بازم دقیقا مشکل همونه روی هر ماژول یا تنظیم یا مطلبی که میزنم صفحه سفید میشه یا پیغام خطای بالا نشون داده میشه ویرایش شده تیر 93 توسط Samira222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما چه افزونه هایی نصب کردید؟ افزونه های امنیتی ؟ یا افزونه های کش و ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر