mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام. ماژول دستی کد css رو هم قبول می کنه؟ ویرایش شده تیر 93 توسط maryam_nazanin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 من کد css دارم که از کلاس استفاده کردم ولی نشون نمی ده باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما بله قبول می کنه فقط کافیه بصورت inline بنویسید یا کدها رو در فایل css قالب تون قرار بدید 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 من یه پوشه دارم که شامل چند تا عکس هست به علاوه فایل index.html حالا کل پوشه رو در فایل css بذارم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما پوشه ؟ شما فرمودید درون اچ تی ام ال دستی میشه css نوشت که بنده عرض کردم بله اگر هدف تون و ابزار کارتون رو بهتر توضیح بدید ما بهتر می تونم راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) ببینین من یه صفحه رو باید تو سایت بذارم که اون صفحه شامل یک بک گراند کتابخونه ست که توش عکس کتاب قرار میگیره. خب حالا من یک index.html دارم که توش کد css نوشتم که عکس ها رو برام میاره و در جایی که بهش گفتم نمایش می ده. همین! حالاا باید چیکار کنم؟ ویرایش شده تیر 93 توسط maryam_nazanin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما خب می تونید کد های html را در یک ماژول html دستی فراخوانی کنید و کدهای css را در فایل css قالب تون قرار بدید سپس یک منو از نوع مطالب خاص بسازید و ماژول را در مطلب انتخاب شده فراخوانی کنید ( نام ماژول modulesanywhere فکر کنم باشه ) در آخر عکس ها را در پوشه images قرار بدید و آدرس دهی ها را مجددد تصحیح کنید ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 کل کدم فقط div که کلاس براش تعریف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما جناب , ظاهرا به html و css آشنایی داشته باشید پس چرا ... ؟ بنده عرض کردم هر کدی که بصورت html نوشتید درون این ماژول قرار بدید و css ها رو درون فایل css عکس ها هم درون فایل images قالب سپس آدرس دهی ها رو تنظیم و درست کنید 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خب می تونید کد های html را در یک ماژول html دستی فراخوانی کنید و کدهای css را در فایل css قالب تون قرار بدید سپس یک منو از نوع مطالب خاص بسازید و ماژول را در مطلب انتخاب شده فراخوانی کنید ( نام ماژول modulesanywhere فکر کنم باشه ) در آخر عکس ها را در پوشه images قرار بدید و آدرس دهی ها را مجددد تصحیح کنید سلام. بخشید جناب میری گیج شدم..... میشه یکم واضح تر بگین اون قسمتی که گفتین منو بسازم؟ و اصلا چرا باید این کار رو بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما شما فرمودید یک صفحه باید بسازید که شامل موارد html و عکس و css است خوب بنده به شما پیشنهاد دادم که صفحه را در یک ماژول وارد کنید و ماژول را در یک مطلب وارد کنید حال اگر خواستید یک منو از این مطلب بسازید یا اگر نخواستید نسازید بسته به خودتون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) ببینین html رو با همون ماژول دستی وارد کردم. css رو هم داخل پوشه css قالب گذاشتم. و عکس ها رو هم داخل images ادرس عکس هامم درست کردم. حالا مشکل سر فایل css هس که نمی خونش. الان عکس ها رو بهم نشون میده اما بر اساس همون کد html نه اون چیزی که من براش تو css تعریف کردم. به نظر شما مشکل چیه؟ ویرایش شده تیر 93 توسط maryam_nazanin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما به نظرم شما در فایلی که باید قرار میدادید ندادید در چه فایلی قرار دادید؟ نامش ؟ آدرس سایت ؟ ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 فایل css ام رو می گین؟ public_html/templates/yougrids/css/c.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آدرس سایت هم قرار بدید تا ملاحظه شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) ببینین من یه صفحه رو باید تو سایت بذارم که اون صفحه شامل یک بک گراند کتابخونه ست که توش عکس کتاب قرار میگیره. خب حالا من یک index.html دارم که توش کد css نوشتم که عکس ها رو برام میاره و در جایی که بهش گفتم نمایش می ده. همین! حالاا باید چیکار کنم؟ درود بر شما میتونید از اسلاید شوهای مخصوص جوملا استفاده کنید مانند این سایت خودم ویرایش شده تیر 93 توسط محمدهادی حقیقی 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آدرس سایت هم قرار بدید تا ملاحظه شود بفرمایید http://www.mftqs.com/index.php/3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما میتونید از اسلاید شوهای مخصوص جوملا استفاده کنید مانند این سایت خودم اتفاقا داخل اسلاید شو گذاشتم اما چون کتابا لینک داره دوباره کل صفحه داخل همون اسلاید شو باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در تیر 93 آدرس سایت رو گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر