kambiz7225 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان. سايت من يك مشكلي پيدا كرده (فقط متون سايت نمايش داده ميشه). اگه مي شه يك سري به سايت www.dentalimplantnews.info بزنيد و راهنماييم كنيد. 2 روز قبل هم همين مشكل وجود داشت و خود به خود حل شد. الان دوباره با اين مشكل مواجه شدم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام سایتتون رو دیدم مشکلی نبود! کشتون رو خالی کنید با مرورگرهای دیگر هم تست کنید... اگر حل نشد با ادمین سرورتون تماس بگیرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در اسفند 89 با سلام سایتتون رو دیدم مشکلی نبود! کشتون رو خالی کنید با مرورگرهای دیگر هم تست کنید... اگر حل نشد با ادمین سرورتون تماس بگیرید... پیروز باشید ممنون از راهنماييتون. كش رو خالي كرده بودم ولي جواب نمي داد. با اكسپلورر و اپرا جواب مي ده ولي با فاير فاكس مشكل داره. البته من تا حالا با فاير فاكس كار مي كردم و مشكلي نداشت از ديشب اين طوري شد. من هاستمو از جومينا هاست خريدم. بايد با جومينا تماس بگيرم؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 من با فایرفاکس می بینم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نه دیگه با ادمین سرورتون نمی خواد تماس بگیرید چون مشکل از جانب شماست(فایر فاکس) این کارها رو می تونید انجام دهید: مرورگر فایر فاکس خود را بروز کنید کوکی و کش فایر فاکس رو پاک کنید فایر فاکس رو ریست کنید تا به حالت اولیه برگرده با آرزوی موفقیت پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در اسفند 89 دوستان عزيز خيلي ممنون از پيگيري و راهنمايي هاي عاليتون جهت اطلاع بقيه دوستان كه شايد بعدها با اين مشكل مواجه بشن عرض مي كنم كه سايت من بدون دليل با اين مشكل مواجه شد و خود به خود بدون اينكه من كاريش بكنم درست شد. فكر كنم اشكال از سرور بوده و الان رفع شده. موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان مشكل سايت من حل نشد. مشكل من اينه كه صفحه اول سايتم مشكلي نداره ولي وقتي وارد صفحات ديگه مي شيم مثل اين مي مونه كه فايل تمپليت وجود ندارد. اگه ممكنه راهنماييم كنيد. با تشكربا يك تمپليت ديگه امتحان كردم مشكل نداره. با تمپليت خودم هم تا امروز مشكل نداشت. نمي دونم چرا يوهو اين طوري شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز اگه ممکنه قالبت رو بفرست ببینیم مشکل از قالب شما یا از افزونه های که نصب کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر