alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) با سلام و احترام سرور من به من اطلاع داده که سرویسم اقدام به ارسال انبوه ایمیل اسپم می نماید که انسداد سرویس را در پی خواهد داشت. بفرمایید که مشکل چیست؟ من حتی Acy mailing و تنظیمات ارسال ایمیل را هم غیرفعال کرده ام و من 24 ساعت فرصت دارم مشکل را حل کنم ویرایش شده تیر 93 توسط alireza10025 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 93 با سلام با برسی کنید / چن احتمال وجود داره اول این رو در نظر بگید که اینکه این مشکل از طریق سایت جوملایی شما باشد حتمی نیست و میتونه از اسکریپ دیگه که رو هاست شما باشه حاصل شده باشه پس برسی کنید که اسکریپت دیگه رو هاست اپلود نشده باشد افزونهای رو که نصب کردید به مدت 24 ساعت غیر فعال نمایید و وضعیت رو از مدیر سرور جویا شود یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 من رمز ورود به مدیریت و هاست را تغییر داده ام. لطفا در مورد اسکریپ توضیح بیشتری عنایت فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 ممنون دوستان. اما من متوجه مشکل بزرگتری هم شده ام و آن اینکه با کلیک بر روی همه مطالب و منوها ، هیچ صفحه ای باز نمی شود و صفحه زیر نمایش داده میشودNot FoundThe requested URL /free-download was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.negarstan.com Port 80به نظر شما این مشکل ربطی به موضوع دارد و برای حل مشکلات، باید چکارکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 93 با سلام یک بار جوملای خام رو روی جوملای موجود ایکسترک نمایید و دارکتوری اینیستال رو حذف کنید ببینید باز مشکل پا برجاست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر