mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان کسی با این افزونه کار کرده من نمیدونم چرا تاریخ انقضا را همون روزی میزنه که آگهی را ثبت میکنم کسی میتونه کمکم کنه آیا جایی برای تعداد روز نمایش آگهی ها وجود داره یا این کلا تو کدش ایزاد داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما mtree یک دایرکتوری ساز هست. اگر برای آگهی یک افزونه می خواهید می توانید از adsmanager استفاده کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 سلام ممنون بله میدونم من به لیست های که توش ثبت میکنن را میگم آگهی ببخشید اگه کلمه نادرستی بکار بردم ولی منظورم اینکه تاریخ انضا کلا برای لیست ها ایراد داره آیا میتوان این روزا را تعیین کرد یا اشتباه کد هستش؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 سلام شرمنده مجبور شدم اسپم بفرستم چرا انقد دیگه هیچکس به سوالات جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر