m74diba 1 ارسال شده در تیر 93 با سلام در قسمت مطالب کی2 مدام با این ارور مواجه میشم و نمیتونم کارکنم ارور اینه 500 - یک خطا رخ داده استDateTime::__construct() [<a href='datetime.--construct'>datetime.--construct</a>]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character برگشت به کنترل پنل ممنون میشم اگه راهنماییم کنید در ضمن این ارور ربطی به زمان کار هم ندارد بعضی از مطالب را وقتی باز میکنم ای با این مشکل مواجه میشم و بعضی های دیگه باز میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز در رابطه با این خطا قبلا توضیح داده شده برخی اوقات وب سایت شما load نمیشود و با خطای internal server error یا همان خطای شماره ی 500 مواجه میشود.بسیاری مواقع این خطا بعلت اشکال در تنظیمات مربوط به وب (مانند تنظیمات php) در سایت شماست.ممکن است بگویید این سایت کاملا سالم بوده و با همین تنظیمات کار میکرده است.باید توجه داشته باشید نرم افزارهای روی سرور بصورت مداوم در حال بروزرسانی میباشند،ممکن است بروزرسانی ها از نسخه ای به نسخه ی دیگر باعث انجام تغییرات اساسی در سرور شوند و این تغییرات مغایر با تنظیمات قبلی شما باشد و این امر مسبب بروز این خطا شود. برای رفع این خطا کافیست از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید.توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده گزینه show hidden files را نیز فعال کنید .وارد فایل htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند.در همین فایل ممکن است داشته باشید: followSymlinks در این صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغییر دهید. همچنین اگر Options All در این فایل وجود داشت آنرا حذف نمایید. اگر با این روش مشکل برطرف نشد یک درخواست پشتیبانی هاست خود ارسال نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در تیر 93 نه دوست گرامی من در سایتم فقط در مطالب کی2 به مشکل ارور خوردم و فقط میتوانم مطلب جدید بنویسم و مطالب قبلی را که میخوام ویرایش کنم به این ارور برمیخورم راهم ویرایش کردم اما اتفاقی نیفتاد htaccess فایل سلام دوست عزیزhtaccess در رابطه با این خطا قبلا توضیح داده شده برخی اوقات وب سایت شما load نمیشود و با خطای internal server error یا همان خطای شماره ی 500 مواجه میشود.بسیاری مواقع این خطا بعلت اشکال در تنظیمات مربوط به وب (مانند تنظیمات php) در سایت شماست.ممکن است بگویید این سایت کاملا سالم بوده و با همین تنظیمات کار میکرده است.باید توجه داشته باشید نرم افزارهای روی سرور بصورت مداوم در حال بروزرسانی میباشند،ممکن است بروزرسانی ها از نسخه ای به نسخه ی دیگر باعث انجام تغییرات اساسی در سرور شوند و این تغییرات مغایر با تنظیمات قبلی شما باشد و این امر مسبب بروز این خطا شود. برای رفع این خطا کافیست از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید.توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده گزینه show hidden files را نیز فعال کنید .وارد فایل htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند.در همین فایل ممکن است داشته باشید: followSymlinks در این صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغییر دهید. همچنین اگر Options All در این فایل وجود داشت آنرا حذف نمایید. اگر با این روش مشکل برطرف نشد یک درخواست پشتیبانی هاست خود ارسال نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما زبان مدیریت جوملا را روی انگلیسی قرار دهید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در تیر 93 ارور 500 برای کامپوننت k2 به دلیل عدم فارسی سازی درست ان می باشد و دلیلش هم عدم همخوانی تاریخ شمسی با میلادی است، تو همین انجمن سرچ بزن فایل فارسی ساز بدون اشکال k2 رو پیدا میکنی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 93 برای من هم همین مشکل به وجود آمده است یک کامپوننت ترجمه کردم وقتی زبان مدیریت انگلیسی هست کامپوننت درست است و من می توانم ویرایش بزنم اما وقتی زبان مدیریت فارسی هست من نمی توانم ویرایش کنم کامپوننت ویدئو را دارم استفاده می کنم راه حل چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما راه حل اینه که زبان شمسی ان را درست کنید. یا زبان مدیریت را روی انگلیسی قرار داده و استفاده کنید 2 واکنش ها : fcmatoo و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 93 راه حل اینه که زبان شمسی ان را درست کنید. چطوری درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما راه کار کلی : باید تاریخ افزونه شمسی شود. عموما این موارد امکان دارد که یک هسته برای تولید تاریخ داشته باشند که شما باید ان را با توابع جوملا مجدد تغییر دهید 2 واکنش ها : fcmatoo و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر