topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان من دارم قالب رو طراحی میکنم که مشکلاتی داره 1-منو سایت ( منو دوم ) میخوام مثل منو سایت سافت 98 باشه.چطور؟؟ 2-افکت بخش آخرین ارسال ها و تاپ لینک در مرورگر های کروم و اپرا درست نمایش میده ولی در فایرفاکس اصلا نمایش نمیده 3-بخش تبلیغات متنی باز هم در مرورگر فایرفاکس مشکل ایجاد کرده 4- بخش فوتر هم اولا فاصله خطوط برابر نیست دوما خط اولش که وسطش لینک گذاشتم بهم ریخته ممنون میشم منو راهنمایی کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 میگم چرا جواب ندادین نگو من لینک رو یادم شده بوده خدمت شما http://4.topmihan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 خب دوستان مورد 4 رو بلاخره خودم حل کردمش ممنون میشم اگه سریعتر به سایر موارد پاسخ بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما 1 : با فایر باگ کدش رو استخراج کنید 2 : بخاطر نسخه مرورگر احتمال داره باشه از کدها دیگر استفاده و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 ممنون از پاسخ دهی شما ولی اصلا مفید نبود مشکل بخش تبلیغ متنی رو خودم درستش کردم واسه منو css اون سایت رو برداشتم ولی منو منو بهم ریخت ( ممنون میشم خودتون توضیح بدین ) مشکل من نمایش زیر منو هاست مورد 2 رو توضیح ندادین و در آخر هم بخش تاپ لینک li ها قشنگ در وسط قرار نمیگیرند ممنون میشم منو راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atkmilad 7 ارسال شده در تیر 93 رنگ بندیت فوق العاده زشته به نظر من برو توی کار طراحی فلت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 رنگ بندیت فوق العاده زشته به نظر من برو توی کار طراحی فلت شرمنده دوست عزیز ولی من فعلا نظری راجع به زیبایی نپرسیدم اگه جواب پرسش های منو میدونید بدین وگرنه الکی اسپم ندین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 واسه منو css اون سایت رو برداشتم ولی منو منو بهم ریخت ( ممنون میشم خودتون توضیح بدین ) مشکل من نمایش زیر منو هاست خب باید تمامی css های اون منو را استخراج کنید آموزش استخراج کد موجود هست. دیدیدش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 خب باید تمامی css های اون منو را استخراج کنید آموزش استخراج کد موجود هست. دیدیدش؟ نه ندیدم ممنون میشم لینک بدین و درباره سایر مشکلاتم هم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آموزشش رو در گوگل جستجو کنید اگر ماژولی در فایر فاکس مشکل ایجاد می کند چون نمی توانید کدهای افزونه را برسی و تغییر دهید بهتره افزونه های دیگری را برسی کنید ضمن اینکه کش در فایر فاکس یه مشکل بزرگ هست که همیشه وبمسترها را گول میزنه. کش را همیشه خالی کنید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 والا هرچی سرچ میکنم آموزشی نمیاره میشه خودتون لینک بدین اگه اینجا نمیشه در پ خ بدین لطفا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما به نظرم کار با فایر باگ رو بلد باشید خوب فایر باگ وقتی روی یک مثلا li کلیک کنید تمامی کدهایی که روی اون تاثیر می گذارند رو نشون میده پس اینجوری می تونید کدهای اون سایت رو بردارید فقط می ماند hover که باید یک view source بگیرید و فایل css را انتخاب و باز کنید سپس از طریق نام selector یا همون id و class منو دنبال hover ان باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام مجدد آهان فکر کردم کار خاصی باید انجام بدم منم همونطوری کد میگیرم ولی در این منو کمی مشکل دارم که فعلا دارم روش کار میکنم و بخش هایی رو میگیرم و بخش هایی رو مینویسم فقط میشه یه لطف بفرمایید در رابطه با این تاپیک نیز راهنمایی بفرمایید http://forum.joomina.ir/topic/27128-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%A8-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%BE%D8%9F/#entry125751 متشکرم حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر