maghaleh 2 ارسال شده در تیر 93 من نسخه جدید را روی لوکال نصب کردم در بالا هر مطلب چند خط ارور می یاد من هیچ چیزی ننوشتم و نه اضافه کردم همون مطالب پیشفرض هستن Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context البته چند خط دیگه هست لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما در همه منوها این مشکل هست ؟ می تونید نمایش خطا را غیر فعال کنید مشکل حل نمی شود اما از دید پنهان خواهد شد 1 واکنش ها : maghaleh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در تیر 93 اگر از ومپ استفاده میکنید باید نمایش خطا ی اونرو غیر فعال کنید. 1 واکنش ها : maghaleh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 93 ممنونم که جواب دادید مشکل در قالب هایی هست که جومینا اضافه کرده این ارور فقط در دو قالب اضافه شده قرار دارد در قالبهای دیگر مشکلی نیست حتی قالبی دیگه از بیرون اضافه کردم با مشکل نیست این ارور زمانی آشکار میشه که روی ادامه مطلب کلیک می کنیم. سپاس از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر