personable 55 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان چگونه میتوانم یک صفحه درباره ما در جوملا 2.5 بسازم و اختصاص بدم به یک منو ؟ در منوی اصلی ! که وقتی طرف روش کلیک میکنه یک سری مشخصات و معرفی ها یی که من درباره سایت مینویسم روببینه ؟ لطفا اگر ممکنه توضیح دهید که چطور میشه این کار رو کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما در مدیریت جوملا » منوی کامپوننت ها » تماس با ما ابتدا یک مجموعه بسازید و سپس یک فرم تماس با ما بعد در منوی منوها » منوی اصلی گزینه جدید را بزنید و نوع منو را تماس با ما خاص انتخاب کنید توجه کنید که شاید ترجمه ها با چیزی که بنده گفتم یکم فرق کنه. اما راه حل همینه 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما در مدیریت جوملا » منوی کامپوننت ها » تماس با ما ابتدا یک مجموعه بسازید و سپس یک فرم تماس با ما بعد در منوی منوها » منوی اصلی گزینه جدید را بزنید و نوع منو را تماس با ما خاص انتخاب کنید توجه کنید که شاید ترجمه ها با چیزی که بنده گفتم یکم فرق کنه. اما راه حل همینه این میشه دقیقا مثل فرم ارتباط با ما ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ببینید این بستگی به شما داره که ارتباط با ما یا درباره ما را چگونه بخواهید طراحی کنید بله دقیقا این ارتباط با ماست اما شما می تونید فرم ارسال ایمیل را در تنظیمات مخفی کنید و مواردی رو که می تونید پر کنید, پر کنید یا می توانید یک مطلب بنویسید و مطلب خود را وارد کنید سپس یک منو "مطلب خاص" بسازید و مطلب مورد نظر را انتخاب کنید نامش رو هم درباره ما بگذارید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ببینید این بستگی به شما داره که ارتباط با ما یا درباره ما را چگونه بخواهید طراحی کنید بله دقیقا این ارتباط با ماست اما شما می تونید فرم ارسال ایمیل را در تنظیمات مخفی کنید و مواردی رو که می تونید پر کنید, پر کنید یا می توانید یک مطلب بنویسید و مطلب خود را وارد کنید سپس یک منو "مطلب خاص" بسازید و مطلب مورد نظر را انتخاب کنید نامش رو هم درباره ما بگذارید بسیار عالی ! ممنونم از شما . مرسی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر