vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام مدتیه آمار سایت وحشتناک کم شده. نمیدونم اشکال از کجاست. تنظیمات سئو رو 2 ماه پیش فعال کردم و تنظیمات فایل هات اکسس رو هم تنظیم کردم برا آپاچی. اما بدتر شده. کسی از دوستان میتونند بررسی کاملی از سایت و هاست داشته باشه و اشکال پیدا کنه. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ادرس سایت رو قرار بدید تا همه دوستان نظر شون رو بگویند 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 93 خدمت شما : www.vakilmodafe.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 http://www.seo.khabarsaz.net/en/www/vakilmodafe.ir 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در تیر 93 سئوی سایتت خیلی پایین هست روش کار کن مشکلات روی سایت رو برطرف کن 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 93 بسیار ممنون دوستان. الان ایراداتی که در لینک بالا آنالیز شده مثل کلمات کلیدی یا عنوان در قسمت مدیریت سایت تنظیم شده هست پس اشکال از کجاست؟. الان اگر از صفحه وب مستر تولز تنظیم کنم مشکل برطرف میشه؟. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما وبمستر تولز بهترین نظر دهنده برای سئو شماست. گوگل انالیز هم همین طور از این دوتا استفاده کنید چون همیشه بروز هستند 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) من الان چطور میتونم این اشکالات حل کنم؟ این کلمات کلیدی و سایر ایرادات باید کجا وارد کنم؟ آیا میتونه اشکال از قالب باشه چون در قسمت مدیریت سایت بیشتر این اشکالات گرفته شده موجود هستند. ویرایش شده تیر 93 توسط vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر