3yed 13 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام من سایتی رو در لوکال طراحی کردم و بعد بردم رو هاست همه چی درست بود الان چند روزیه که هر مطلبی یا افزونه ای ادیت میکنم یا حتی جدید میسازم ذخیره نمیشه مثلا افزونه ویجت کیت هر کاری توش انجام میدم ذخیره میشه ولی هیچ تغیری اعمال نمیشه تو مطالب هم به همین صورت حتی دوباره سایت رو بردم رو لوکال همینطوره .. لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه ویرایش شده خرداد 93 توسط 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در خرداد 93 سلام من سایتی رو در لوکال طراحی کردم و بعد بردم رو هاست همه چی درست بود الان چند روزیه که هر مطلبی یا افزونه ای ادیت میکنم یا حتی جدید میسازم ذخیره نمیشه مثلا افزونه ویجت کیت هر کاری توش انجام میدم ذخیره میشه ولی هیچ تغیری اعمال نمیشه تو مطالب هم به همین صورت حتی دوباره سایت رو بردم رو لوکال همینطوره .. لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه سلام از بخش مدیریت سایتون با این مشکل برخوردید یا داخل سایت . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3yed 13 ارسال شده در خرداد 93 سلام از بخش مدیریت سایتون با این مشکل برخوردید یا داخل سایت . تو بخش مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در تیر 93 سلاممعمولا این مشکل به خاطر تداخل کدهای جاوا اسکریپت یا جی کوئری هستشما افزونه ها مخصوصا پلاگین ها رو تک تک غیر فعال کنید و تست کنید تا ببینید با چه افزونه ای تداخل دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز شما بعد از اینکه کاری که دوستمون فرمودند انجام دادین okنشد بخش مدیریت با بخش مدیریت یک جوملای دیگر عوض کنید چون برای خود من هم چند این مشکل پیش امده با اینکار توانستم سایتو بالا بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر