loks 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام دوستان برای بالا رفتن سرعت سایت پلاگین جومینای سیستمی فعال و یا غیر فعال سازی MOOTOOL را نصب کردم سرعت خوب شد اما منوهای آبشاری از کار افتاد آیا امکانی هست هر دو کار کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saadatirad 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام دوستان برای بالا رفتن سرعت سایت پلاگین جومینای سیستمی فعال و یا غیر فعال سازی MOOTOOL را نصب کردم سرعت خوب شد اما منوهای آبشاری از کار افتاد آیا امکانی هست هر دو کار کنند؟ منم به همین مشکل برخوردم دوستان که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در تیر 93 منم به همین مشکل برخوردم دوستان که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند فکر میکنم برای غیر فعال شدن جاوا است؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ظاهرا دارند از فایل های جوملا استفاده می کنند از ماژول های منویی که از جی کوئری استفاده نمی کنند استفاده کنید خیلی بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saadatirad 0 ارسال شده در تیر 93 فکر میکنم برای غیر فعال شدن جاوا است؟؟ دوست عزیزم! با فعال کردن این ماژول ، ماژول s5front page ، تب شهر جوملا و منو هام از کار میافته چطور میتونم اونا مثتنی کنم ایا ماژول همانند این است که بشه حجم سایت رو کاهش بدیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در تیر 93 این ماژول که فرمودین لینک دانلود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر