lord_theone 1 ارسال شده در خرداد 93 یک مشکلی دارم وقتی میخوام توی صفحه اصلی (خانه) همه مطالب رو نشان بدهم نمیشود (مجموعه مثلا موبایل دانلود سخت افزار نرمافزار) 1- باید یک مجموعه بسازم و بعدش زیر مجموعه و لینک خانه رو بدم نمایش مجموعه ها که چیز جالبی نمیشه چون مجموعه زیاد دارم 2- نمایش میتونم بدم همه مطالب رو ولی باید همشون رو ویژه کنم راه حلی وجود ندارد یک سوال دیگه هم داشتم اون زیر مطالبم مینویسه مجموعه مثلا اخبار اون رو کادر بندی کنم و بصورت پیش فرض جوملا خودش برچسب نمیزنه از چه افزونه ای استفاده کنم؟ ایا لازمه برچسب گذاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atkmilad 7 ارسال شده در خرداد 93 به نظر من بیا صفحه اولت رو تب بندی کن مثل تبیان یا راسخون یا سایت های دیگه که هر بخش و تب های اون به یک مجموعه ات اشاره کنه. برای این کار هم باید قالب صفجه اول سایتت موقعیت های زیادی داشته باشه 1 واکنش ها : lord_theone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lord_theone 1 ارسال شده در تیر 93 به نظر من بیا صفحه اولت رو تب بندی کن مثل تبیان یا راسخون یا سایت های دیگه که هر بخش و تب های اون به یک مجموعه ات اشاره کنه. برای این کار هم باید قالب صفجه اول سایتت موقعیت های زیادی داشته باشه ممنون دوست عزیز نه خوشم نمیاد سایت خیلی شلوغ میشه بهتره مطالبم رو ویژه کنم اینجوری همه مجموعه ها نمایش داده میشه سایتم itpishkhan.ir هست البته خیلی کار داره فعلا دارم تست کار میکنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کسی نیست کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر