mohammad3690 42 ارسال شده در اسفند 89 سلام وعرض احترام یک ماژول را از مدیرت جوملا حدف کردم ولی حالا می خواهم از cpanel حذف کنم حذف نمی شود . وقتی می خواهم همان ماژول را دوباره نصب کنم پیغام خطای ماژول دیگری در حال استفاده است می دهد. هاستم لینوس است. مشکل از کجا است. 1 واکنش ها : manavistone2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حتما باید بقایای الحاق مورد نظر رو از هاست هم پاک کنید تا مجدد موفق به نصب همون الحاق شوید... سطح دسترسی ماژول مورد نظر رو 666 یا 777 کنید و بعد اقدام به حذف کنید چنانچه با این کار انجام نشد در کنترل پنل هاستتون به قسمت legacy file manager رفته و برای حذف ماژول مورد نظر اقدام کنید... چنانچه با روشهای بالا موفق نشدید با ادمین سرورتون تماس بگیرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mardane 11 ارسال شده در اسفند 89 سلام وعرض احترام یک ماژول را از مدیرت جوملا حدف کردم ولی حالا می خواهم از cpanel حذف کنم حذف نمی شود . وقتی می خواهم همان ماژول را دوباره نصب کنم پیغام خطای ماژول دیگری در حال استفاده است می دهد. هاستم لینوس است. مشکل از کجا است. با سلام عزیزم اگر افزونه رو خودتون نصب کردید و حالا میخواید هید که کاملا حذف بشه . موارد زیر رو انجم بدید . به هاست برید و از پوشه ی modules فولدر ماژول مورد نظر رو پاک نید . به پوشه ی temp ّبرید و در اونجا فولد رمربوط به ماژول مورد ظنر رو پاک کنید . به phpmyadmin سایتتون برید و از جدوال کناری ، جدول مربوط به مژآولها رو باز کنید و از اونجا تیبل مربوط به اون ماژول رو پاک کنید . ( البته اگر ماژـول شما واسته به دیتابیس باشه . در این بخش دیده میشه و گرنه که همچین جدولی رو نخواهید دید ...!!) در ضمن این سوالتون در جومفا هم پاسخ گفته شد.... موفق وسربلند وپایدار باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در اسفند 89 از هیچ کدام این راهها پاک نشد. 1 واکنش ها : manavistone2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 کنترل پنل هاستتون چیه؟ با ادمین سرورتون تماس بگیرید و بخواهید حذفش کنن یا این دسترسی رو به شما بدن... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در اسفند 89 cPanel vps optimized 1 واکنش ها : manavistone2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام یک چیزی در هر هاستی وجود داره به نام مالک سایت یا owner در جوملا چون از نصب داخلی استفاده میکنه در برخی از هاست ها با نصب یک افزونه و یا آپیود آن از طریق خود اسکریپت مالک سایت تغییر پیدا میکنه و مالک سرور میشه لذا شما باید از مدیر سرورتون بخواهید تا مالک فایل های شما را ریست کنه اما اگر از دایرکت ادمین استفاده میکنید مشکلی نیست و راحت میتونید خودتون این کار را انجام برای cpanel هم اگر پلاگین ultraextera روی cpanel نصب باشه خودتون میتونید این کار را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 برای cpanel هم اگر پلاگین ultraextera روی cpanel نصب باشه خودتون میتونید این کار را انجام دهید سلام پلاگین ultraextera توسط مالک هاست نصب می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام بله نصبش با ادمین سرور هست... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر