computer_prospect 34 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همه دوستان : آیا افزونه ای وجود دارد برای استخاره از قرآن کریم یا حافظ ؟ لطفا دوستان اگر چنین افزونه ای را می شناسند معرفی نمایند . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام افزونه نیست اما آقای عابدی من اسکریپت ازش دیدم شبیه این کار را میکرد alamcms.ir با ابیشون تماس بگیرید بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما میتونید از اسکریت فال و استخاره که توی اینترنت منتشر شده استفاده کنید و توسط iframe در وب سایت خود قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در اسفند 89 سلام افزونه نیست اما آقای عابدی من اسکریپت ازش دیدم شبیه این کار را میکرد alamcms.ir با ابیشون تماس بگیرید بپرسید سلام آقای تهرانی . خوبی شما ؟ امیدوارم که حالت خوب باشه . از آخرین باری که صداتو شنیدم بد جوری دل تنگم . آقای تهرانی این لینکی که دادید فکر کنم کار نمی کنه . بازم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 ممنونم almascms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام کامپوننت قرآن کریم که توی سایت جومینا منتشر شده یه ماژول داره با عنوان آیه تصادفی. با اون کارت راه نمیفته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در اسفند 89 سلام کامپوننت قرآن کریم که توی سایت جومینا منتشر شده یه ماژول داره با عنوان آیه تصادفی. با اون کارت راه نمیفته؟ نه دوست عزیز . استخاره یعنی معنی فارسی داشته باشه و مثلا بگه اینکاری که می خواهی انجام بدی خوبه یا بد . صلاح هست یا نه . بازم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر