TARLI 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام من روی هاست آنلاین جوملا 3.3.1 رو نصب کردم و باهاشم کار کردم به دلایلی حذفش کردم و دوباره نصبش کردم ولی حالا توی مدیریت هیچ کادر لیستی باز نمیشه مثلا توی مدیریت منوها گزینه مادر ، موقعیت منو و ... هیچکدوم باز نمیشن نمیدونم چکار کنم ؟ چی باعث این مشکل شده؟ کسی هست بدونه مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوست عزیز اول اینکه دقیق تفهمیدم منظورتونو لطفا بیشتر و واضح تر توضیح بدین دوم اینکه پیشنهاد بنده اینه که فعلا با جوملا 2.5 کار کنید تا وقتی نسخه پایدار 3.5 بیادش حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در خرداد 93 آخرین نسخه جوملا 2.5 چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 فکر کنم آخرینش 2.5.21 بود چند روز پیش در جوملا جهانی دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در خرداد 93 چرا جوملا 2.5 رو توصیه می کنین؟ برای اون مشکل هم توی جوملا مثلا جایی هست که میخواین نوع دسترسی رو تعیین کنین خوب برای این کار یک کادر با یک فلش در انتهاش دارین حالا این فلش رو وقتی کلیک میکنی کادر باز نمیشه که بتونی انتخاب دیگه ای داشته باشی حالا وقتی جوملا رو توی یه پوشه نصب می کنم همه چی درسته ولی وقتی تو فایل منیجر توی public-html نصب می کنم این مشکل به وجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 خب چون الان تنها نسخه پایدار جوملا همین 2.5 هستش 1.5 که دیگه ساپورت نمیشه 3.5 هم هنوز پایدارش نیومده ******** فکر کنم متوجه شدم منظورتون رو ببینید وقتی مثلا در ماژول ها روی انتصاب موقعیت کلیک میکنید اینطوری میشه؟؟؟؟ آیا جوملای شما خام هست یا قالبی روش سوار کردین؟؟؟؟ آیا وقتی مثلا داخل تنظیمات ماژول میشین اسکرول افقی میافته؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در خرداد 93 آره دقیقا همین طوره جوملام خام هستش اسکرول افقی هم نمی افته به نظر شما این جوملا 3 ممکنه بعدا هم از این اذیتها داشته باشه یعنی اگر این مشکل فعلا حل بشه باز یه مشکل دیگه به جود بیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 والا من این مشکل رو برای قالب ها نال دیدمکه اونا اسکرول افقی می افتاد واسشونپیشنهاد من همون جوملا 2.5 در حال حاظر هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر