alisabet 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام من ماژول abeeka رو حذف کردم و از بعدش این پیغام روی صفحه سایت اصلی و مدیریت جوملای سایت ظاهر شده تورو خدا کمک کنید.مخم دیگه نمیکشه ممنون خیلی مهمه پیغام JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING ویرایش شده تیر 93 توسط مصطفی صفرعلی از اصطلاحات ممنوعه که شرح آن در قوانین تالار موجود هست ، اکیدا" خودداری فرمایید ! /// عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام نمایش خطاها رو از تنظیمات کلی روی ساده بذارید ببینید تغییری ایجاد میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisabet 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام نمایش خطاها رو از تنظیمات کلی روی ساده بذارید ببینید تغییری ایجاد میشه؟ میشه مسیر رو بگین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 منوی سایت->تنظیمات کلی->سرور->گزارش خطا = ساده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisabet 0 ارسال شده در خرداد 93 میشه مسیر رو بگین؟ آقا انجام دادم نشد. تورو خدا کمک کنید که بد جور گیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 آدرس سایتتون رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisabet 0 ارسال شده در خرداد 93 آدرس سایتتون رو بذارید www.atiehfoulad.com/fa/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام کسی نیس به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 93 با سلام این پیغام زمانی نشون داده میشه که شما افزونه ای رو بطور ناقص و یا نادرست ، نصب یا حذف میکنید تغییرات اخیرتون رو بررسی کنید . اینطور که پیداست ، کامپوننتی برای لود شدن مشکل داره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر