hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام کسی افزونه ای سراغ داره که بتونم باهاش به کاربرای سایتم امکان ویرایش مطالب ارسال شده توسط خودشون و یا مدیریت نظرات گذاشته شده بر روی مطالب ارسالی خودشون رو بدم؟! من توی سایتم به اعضام اجازه ارسال مطلب رو دادم ولی ویرایش یا مدیریت نظرات رو ندادم تشکر زیااااااااااااد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر می خواهید سطوح دسترسی غیر از پیشفرض جوملا 1.5 داشته باشید باید از افزونه استفاده کنید که در سایت جومینا قبلا منتشر شده... اگر می خواهید فقط ویرایش کنن می تونید کابران مورد نظرتون رو به جای نویسنده ویرایشگر تعیین کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 اون افزونه ای که میگین میشه آدرسشو بدین؟ یکی هم که منظور بیشتر من این بود که امکانات هر سطح دسترسی (مثلا نویسنده) رو خودم با اون افزونه تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز در سایت جومینا 3 افزونه در این بحث ارائه شده که شما میتوانید با توجه به توضیحات و امکاناتشان ،افزونه ای که کارتون را راه بیندازه را انتخاب کنین http://www.joomina.ir/4-users/27-1389-09-23-15-22-56 موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر