رفتن به مطلب
hvmunlimited

افزونه ویرایش pdf

پست های پیشنهاد شده

سلام به دوستان عزیز تر از جانم

من یه افزونه میخواستم که باهاش بتونم فایل های pdf آپلود شده در روی سرورم رو ویرایش کنم

ویرایششم چیز زیادی نمیخوام فقط میخوام توی صفحه اول pdf ها یه صفحه ایجاد کنه و نام سایت من رو بزنه و یا یه هدر یا فوتر ایجاد کنه

اگه افزونه ای باشه که این کار رو خودکار انجام بده که خیلی بهتره

مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما نمی توانید فایلهای pdf فارسی روی کامپیوترتان را ویرایش کنید حالا انتظار دارید که روی سایت این اتفاق بیفتد ولی اگر منظورتان درست کردن pdf توسط جوملا برای مطالب سایتتان است که خود جوملا اتوماتیک برای هر مطلب ایجاد می کند و هر مطلبی که ارسال می کنید به صورت pdf کاربران می توانند دانلود کنند

لینک به ارسال

نه منظورم همونیه که اول گفتم

آخه بعضی سایت ها هستن که آپلود سنترشون جوریه که فایل pdf که تو سایتش آپلود میکنی خودش اتوماتیک اسم سایتشو میزنه روش مثلا سایت www.icivil.ir

لینک به ارسال

اگر جستجو كنيد در اين مورد افزونه هايي ممكن است موجود باشد ولي افزونه زير لوگو سايت شما رو در هنگام پرينت صفحات سايت شما به صورت پي دي اف بالاي اون قرار ميده.

http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/print-a-pdf/10485

براي ديدن موارد بيشتر ادرس زير ا مشاهده كنيد ولي بايد توضيحات رو بخونيد.

http://extensions.joomla.org/search?q=pdf

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...