yanykhatar 1 ارسال شده در خرداد 93 با سلام قالب جوملا 2.5 با نرم افزار آرتیستر طراحی کردم. با مانیتور عریض (که لپ تابم بود و باهاش طراحی کردم) مشکلی ندارم ولی در مانیتور های معمولی اسلاید شو و همچنین عکس بالای سایت از قالب بیرون میزنه. ممنون می شوم راهنمایی کنید. تصویر در مانیتور معمولی پیوست کردم آدرس سایت : otherside.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما ببنید چون اسلایدشو شما یک عرض ثابت دارد و بقیه موارد بصورت درصدی (احتمالا) مقداردهی شده اند این مشکل بوجود میاد یا باید اسلاید شو تون این مورد را بر طرف کنید یا قالب تون هم بصورت درصدی مقدار ندهید( نمی دونم ریسپانسیو هست یا نه اگر هست باید اسلاید شو هم ریسپانسیو شود) 1 واکنش ها : yanykhatar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما ببنید چون اسلایدشو شما یک عرض ثابت دارد و بقیه موارد بصورت درصدی (احتمالا) مقداردهی شده اند این مشکل بوجود میاد یا باید اسلاید شو تون این مورد را بر طرف کنید یا قالب تون هم بصورت درصدی مقدار ندهید( نمی دونم ریسپانسیو هست یا نه اگر هست باید اسلاید شو هم ریسپانسیو شود) چطوری میتونم قالب را از درصدی خارج کنم؟ چون اگر دقت کرده باشید عکس بالای سایت هم از کادر خارج شده (قسمت چپ یکم ازش نیست) مثلا برای مانیتورهای کم عرض پایینش اسکرول بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر