fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 با سلامدوستان من یک سایت دارم برای همایش است !!!می خواهم سیستم طوری باشد که بشود چند فرم ثبت نام همزمان داشته باشیم !!!یعنی ممکن است ما همزمان3 همایش داشته باشیم !!!و ما می خواهیم همزمان 3 فرم ثبت نام متفاوت داشته باشیم ، هر همایشی با هم فرق دارد !!!می خواهیم کاربر ثبت نام کند ، وارد پنل کاربری خود بشود ، بتواند ارسال مقاله کند ، و مدیر هم بتواند این مقالات را بررسی کند و تغییر وضعیت بدهدبه نظر شما چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما یعنی کاربر از طریق اون سه فرم ثبت نام می کند و وارد حساب کاربری خود می شود؟ 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در خرداد 93 اره مایک همایش داریم به نام الف یک همایش داریم به نام ب یک همایش داریم به نام ج حالا هر فرمی فرق داره و کاربراهای هر همایشی هم فرق می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما بهترین گزینه می تواند فرم ساز ها مانند rsform باشد امتحانش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر