shabdiz 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خدمت اساتید محترم می خواستم راهنمایی بفرمایین آیا امکان تغییر محل نمایش مطالب ویژه وجود داره یا نه. و دوم اینکه وقتی که یک منو داریم، چطوری می تونیم محلی رو که لینک منو باز میشه رو مشخص کنیم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دوست عزیز ، بله امکان تغییر محل نمایش مطالب ویژه وجود داره ، برای این امر شما یه منو بسازید مطالب ویژه رو بهش لینک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabdiz 0 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دوست عزیز ، بله امکان تغییر محل نمایش مطالب ویژه وجود داره ، برای این امر شما یه منو بسازید مطالب ویژه رو بهش لینک کنید از راهنماییتون خیلی متشکرم ولی من مبتدی هستم چطوری می تونم آدرس مطالب ویژه رو به منو لینک کنم. امکان داره بیشتر توضیح بدین. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما برای این امر ابتدا از بخش منوها یکی از زیر منوهاتون رو انتخاب کنید ،برای مثال از منوی اصلی گزینه ایجاد آیتم منوی جدید انتخاب کنید سپس از بخش نوع آیتم منو روی انتخاب کلیک کنید در پجره باز شده در بخش مطالب گزینه مطالب ویژه رو انتخاب کنید سپس عنوان منو را به فارسی مثلا مطالب وِیژه یا هر اسمی که دلتون میخواد تایپ کنید در بخش نام لاتین یا انگلیسی هم یه چیزی براش بنویسین، اگه خالی بزارید به طور پیشفرض جوملا تاریخ و ساعت ایجاد منو را درج میکنه سپس در سمت چپ از بخش انتخاب مجموعه ها ، مجموعه یا مجموعه هایی که مطالبشون رو بصورت مطالب ویژه درآوردید انتخاب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر