mstfatata 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم آیا فروشگاهی هست که به کاربراش یه کنترل پنل اختصاصی بده تا خودشون محصولات و اطلاعاتشونو مدیریت کنند و یه مدیر کل همه انارو مدیریت کنه. ممنون می شم اگه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام شما در تمام سیستم های جوملا میتونید به کاربر ها سطح دسترسی بدین که به چه قسمت هایی از جوملا شما دسترسی داشته باشن با تنظیم دلخواه سطحی رو ایجاد کنید و به کاربران خودتون اختصاص بدین حق یارتان 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام ممنون از پاسخگویی تون منطور من در اسکریپتهای شبیه به joomshopping و ویرچومارت هست. مثلا خود یوزرها محصولات شو ارائه بده و مدیریت خودشو داشته باشه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام خب این دو کامپوننت که گفتین هم واسه جوملا هستش دیگه یعنی شما اینا رو روی جوملا نصب میکنید من خودم الان وقت ندارم برم سطح دسترسی رو واسشون چک کنم ولی خودتون در سطح دسترسی تجسسی بکنید مطمئنن میشه به کامپوننت ها هم دسترسی داد حق یارتان 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر