rezajoon 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان گل من همگی خسته نباشید یه مشکل دارم میخاستم خیلی سریع جوابمو بدین من میخام توی یه فرم ثبت نام یه سری کلاس رو یه ماژول زرین پال بزارم اما زمانی که قسمت چند محصولیشو انتخاب می کنم اسم محصولمو نمینویسه و اگرم قسمت مجموعش رو بهش اضاف کنم بهم مجومع نمیده ووارد درگاه همنمیشه... باس چی کار کنم مشکلم خیلی هاده سریع کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 93 سلام جناب مهندس اضافه کردن این کادرها بهمین سادگی نیست که شما باید علاوه بر اضافه کردن کدهای php ,css , html دیتابیس رو هم درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajoon 0 ارسال شده در تیر 93 عمو نه بابا نیازی به این کارا نیست که من تو قسمت چندمحصولی پلاگین زرین پال وارد میکنم محصول 1|20000 اما تو صفحه اصلیم چاپ میکنه: # 20000 - منظورم از # همون چک باکسه بعد جاییم که داره مجموع وقتی که میزارمش و چندتا محصول تیک میزنم فایده ای نداره همون 0 رو نشون میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر