mahtab_g 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من از کامپوننت Rsform pro استفاده می کنم بخش تنظیمات ایمل کاربران و ایمیل مدیران رو پر کردم اما هنگام استفده با خطای تابع mail() غیرفعال است و امکان ارسال ایمیل وجود ندارد. مواجه میشم لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در خرداد 93 اگر وبگاه روی local است، نمی توانید سرویس email را فراخوانی کنید. ولی اگر روی host هستید به بخش ساماندهی (تنظیمات) جوملا بروید و بخش ایمیل را بررسی نمایید. 2 واکنش ها : pedram_na و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahtab_g 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) اگر وبگاه روی local است، نمی توانید سرویس email را فراخوانی کنید. ولی اگر روی host هستید به بخش ساماندهی (تنظیمات) جوملا بروید و بخش ایمیل را بررسی نمایید. من روی هاست کار می کنم . میشه لطفا منو توی این تنظیمات راهنمایی کنید؟ ممنون میشم. ویرایش شده خرداد 93 توسط mahtab_g نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما روی لوکال میشه باید کمی تغییرات توی ومپ یا زمپ داده بشه و هسته استفاده کننده ایمیل این نرم افزار ها رو روی جیمیل یا ایمیل یا ... تغییر بدیم با جوملا و یک اکانت جی میل هم روی لوکال قابل استفاده می باشد برای ست کردن ان هم لطفا جستجو کنید چون بارها توضیح داده شده ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahtab_g 0 ارسال شده در خرداد 93 دوستان من تمام تنظیمات در بخش تنظیمات انجام دادم اگه گزینه ی smtp رو در قسمت سیستم ایمیل اگه انتخاب کنم و تشخیص هویت smtp رو چه فعال کنم چه فعال نکنم این خطا نمایش می یابد! خطای SMTP! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست: goldasteh6886@gmail.com SMTP با مشکل مواجه شدauthentication required خطای SMTP! دریافت کننده عنوان شده موجود نیست: goldasteh6886@yahoo.com SMTP با مشکل مواجه شدauthentication required و در صورتی که نوع php mail رو در قسمت سیستم ایمل انتخاب می کنم هیچ خطایی ارسال نمی شه اما ایمیل هایی که تنظیم کردم در فرم ساز برای ایمیل کاربرن و مدیران ارسال نمی شه؟ لطفا من رو رهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 93 سلام ممکنه تنظیمات رو هاست شما متفاوت باشه با مدیر سرور تماس بگیرید و تنظیمات ایمیل برای جوملا رو ازشون بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر