nahid 4 ارسال شده در خرداد 93 درود من یه سایت جوملا 1.5 دارم که اول میخواستم به 2.5 مهاجرتش بدم ولی بعد تصمیم گرفتم به خاطر مشکلات ناشی از مهاجرت ، کلا یه جوملای 2.5 جدید در یه دایرکتوری دیگه از هاست نصب کنم و بعد مطالب و منوها رو از 1.5 به 2.5 انتقال بدم که برای اینکار spupgradeمیخوام از استفاده کنم، وقتی این قضیه رو توی لوکال امتحان کردم متوجه شدم این کامپوننت برای انتقال اطلاعات از ما میخواد تا نوع دیتابیس 2.5 رو به جای اس کیو ال، به اس کیو ال لایت تغییر بدیم که با این کار مطالب منتقل شدند. آیا این تغییر عواقب مخرب بعدی خواهد داشت؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما اول یک کپی از جوملا 1.5 فعلی تون بگیرید و با همون jupgrade در لوکال تغییر بدید بعد که تغییر دادید جداول مطالب تون رو به جوملا جدید 2.5 نصب شده در دایرکتوری انتقال بدید فکر کنم بهترین راه باشه البته بگم حتما از کل جوملا تون بک آپ بگیرید تا اگر با مشکل روبرو شدید جوملا اصلی 1.5 شما سر جاش باقی بمونه آموزش انتقال از جوملا 1.5 به 2.5 از صفر تا صد در سایت جومینا آموزش داده شده است جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر