yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 93 با سلام لطفا وارد نشانی زیر شوید: http://tasveergar.ir/ به قسمت footer یا پایین سایت مراجعه کنید و بر روی تصویر RSS وب سایت من کلیک کنید. با وجود اینکه او رو در قالب قرار دادم و مجموعه و خبرخوان هم براش درست کردم، اما مطالب من رو نمایش نمیده! حالا باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 93 شما به منوی اصلی در بخش مدیریت منوها برید و از بخش layout opation منوی اصلی خودتون گزینه intro articles رو بهش مقدار بدید مثلا 10. اما چون فید پیشفرض جوملا فقط مقالات featured رو نشون میده یا باید تیک featured تمام مقالات رو بزنید یا این که از افزونه های تولید rss مثل ninjarss استفاده کنید 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 93 ببینید دوست عزیز ، قالب من خودش rss داره و من از طریق ماژول خروجی سایت خود جوملا تونستم در ناحیه فوتر اون رو نمایش بدم. اما وقتی بر روی rss کلیک می کنم با آدرس http://tasveergar.ir/?format=feed&type=rss ، هیچ چیزی نمایش داده نمیشه. من افزونه ninja rss رو نصب کردم و ازش استفاده هم کردم ، اما مشکل من رو برطرف نکرد! من می خوام از طریق همین rss قالب که خودش هم دارای آدرس فوق هست کارم رو انجام بدم تا شکل درستی بگیری و بشه بهش گفت rss! در ninja rss میشه rss یا خبرخوان ایجاد کرد ، اما باید براش منو درست کنی و من این رو نمی خوام و می خوام از پیش فرض قالب استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید با تشکر ، یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 93 با این توضیحات من نمیدونم مشکل کجاست اما اگه دوست داشتید میتونید مشخصات ورود به ادمین جوملا رو برام پیغام خصوصی کنید تا با هم بررسی کنیم ... البته در استفاده از ninjarss نیازی به ساخت منو نیست خودش لینک میده بهتون که میتونید بدون «منو» ازش استفاده کنید. کاری که خودم معمولا انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 93 باشه داداش ، فرستادم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 93 همون طور که توی پاسخ اول گفتم برای نمایش آر اس اس باید تیک feature مقالات زده شده باشه چون شما ادمین تون رو فارسی کردید به جای feature نوشته «ویژه». بنابرین اگه «ویژه» بودن مقالات یا نبودن مسئله ای نیست! برای نمایش مطالب در آر اس اس باید تیک همه رو بزنید به عنوان مثال من سه تا از آرتیکل ها رو براتون تیک «ویژ» رو زدم تست کنید لطفا ضمنا از «ادامه مطلب» هم در مطالب بلندتون استفاده کنید، بد نیست پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) ممنون دوست عزیز ؛ اما مشکلی که وجود داره اینه که من نمی خوام مطالبم رو به حالت ویژه دربیارم ، اگه ممکنه راه دیگه ای رو بگید. ویرایش شده خرداد 93 توسط روح الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 93 من راه دیگه ای بلد نیستم به جز همون افزونه ninjarss که نه نیازی به ساختن منو داره و نه ویژه کردن مطالب سایت من رو ببینید پایینش لینک آر اس اس گذاشتم و به فیدبرنر هم متصلش کردم 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر