loks 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من دنبال افزونه ای هستم که ادامه مطلب را برای اعضا نسان بده پلاگین جومینا خطای زیر رو میده خطا در بارگذاری XML /home/bourseli/public_html/tmp/install_5397628a6d3e6/cdaccesstext.xml XML: expected '>' XML: Opening and ending tag mismatch: language line 20 and install XML: Premature end of data in tag languages line 19 XML: Premature end of data in tag install line 2 JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز شما با توجه این ارور مشکل نصب افزونه رو دارید نه مشکل خود افزونه فایل رو پس از دانلود اکسترکت و سپس افزونه داخلشو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در خرداد 93 اکسترت کردم این مشکل از خود فایل نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما فایل ها بارها مورد برسی قرار می گیرد و سپس درون سایت قرار داده می شود شما ابتدا پوشه tmp را محتویاتش رو خالی کنید سپس نصب از طریق " نصب از پوشه " را امتحان کنید آموزشش بارها داده شده 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر