hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من تو فسمت پیکر بندی کلی بر روی گزینه ssl برای administerator فعال کردم ولی الان دیگه بخش مدیریت رو نمیاره ارورشم اینه : Secure Connection Failed An error occurred during a connection to e-tadris.ir. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long) کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام فایل configuration.php را باز کنید ببینید تابع var $force_ssl = '0'; برای 0 هست یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 اصلا چیزی به اون اسم وجود ندارهآقا ببخشید پیدا کردم ولی عددش 1 هستخیلی ممنون با 0 کردن اون مقدار مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 اون را برابر 0 قرار دهید و فایل را ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
l0ooy4 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام، بنده این مشکل رو دارم. از تنظیمات کلی ssl رو غیرفعال کردم و مقدار ssl هم در configuration.php برابر با صفر است. چه کاری می توانم انجام دهم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
l0ooy4 0 ارسال شده در فروردین 90 کدگذاری رو توی ماژول ورود پیدا نکردم. لطفاً راهنمایی بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا بفرمائید بعد از فعال کردن ssl پنل مدیریت براتون بالا نیامد یا در کل صرفنظر از بحث ssl پنل مدیریت بالا نمیاد؟ لطفا واضح تر مشکلتون رو بیان کنید و اگر به این تاپیک مرتبط نمی شه، ابتدا جستجو و در صورت نتیجه نگرفتن در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان چون من مشکلم همین بود در ادمه همین پست تاپیک زدم. من ssl رو فعال کردم و گزینه رو روی "کل سایت" قرار دادم. الان سایتم بالا نمیاد. var $force_ssl = '2'; رو هم 0 کردم اما باز نمیاد . www.fsli.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام الان بنده دیدم، سایتتون میاد بالا و مشکلی ندارد! اگر باز قادر به دیدن نیستید کشتون رو پاک کنید و مجدد بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر