sorina_1100 6 ارسال شده در خرداد 93 با سلام درخواست اسلایدشو ها و گالری های مشابه با این سایت http://www.professionalsoccercoaching.com رو دارم. اسلایدشوی اصلی این سایت + اسلایدر مطالبش ( بعد از اسلایدشو هستش ، سمت راست متن هست کنارش هم تصویر یه توضیحاتی هم میاد روی تصویر ) + گالری تصاویر وسط صفحه ( یه سری تصاویر هست که ماوس رو ببری روش یه + و یه زنجیر نمایش میده که کلیک کنی روی + یه سری تصویر میاره میتونی عقب جلو بزنی ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 اسلاید شو اصلی ماژول btslideshow-pro هست اسلاید شو دوم هم ماژول Frontpage Slideshow می باشد گالری عکس ها هم ماژول JUX Portfolio است و در نهایت برخی از منو های موجود در سایت با ماژول sisanimatedmenu پیاده سازی شده اند موفق باشید 3 واکنش ها : samoon، sorina_1100 و leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) اسلاید شو اصلی ماژول btslideshow-pro هست اسلاید شو دوم هم ماژول Frontpage Slideshow می باشد گالری عکس ها هم ماژول JUX Portfolio است و در نهایت برخی از منو های موجود در سایت با ماژول sisanimatedmenu پیاده سازی شده اند موفق باشید آقا همشون همیناس که میگی خیلی گشتم ولی نشد سه تاشو پیدا کنم فقط فرانتپیج رو گیر آوردم اونا سه تا پولی بود افزونه های مجانیشو چطوری گیر بیارم ؟ راستی به نظرت قالب سایته چیه ؟ افزونه لاگینشم بگی چیه عالیه ؟ ویرایش شده خرداد 93 توسط sorina_1100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در خرداد 93 آقا همشون همیناس که میگی خیلی گشتم ولی نشد سه تاشو پیدا کنم فقط فرانتپیج رو گیر آوردم اونا سه تا پولی بود افزونه های مجانیشو چطوری گیر بیارم ؟ راستی به نظرت قالب سایته چیه ؟ افزونه لاگینشم بگی چیه عالیه ؟ سلام لینک دانلود برای شما پیام خصوصی شد. 1 واکنش ها : sorina_1100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در خرداد 93 سلام لینک دانلود برای شما پیام خصوصی شد. آقا مرسی بابت اون افزونه ، مشکل اینجاست دقیقا اون افزونه ها که گفتم احتیاج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) افزونه ها رو من فقط اسم هاشون رو براتون در اوردم و اصلا تاحالا باهاشون کار نکردم و حتی اگه لینکشون رو هم داشتم چون تجاری هست اجازه گذاشتن لینکشون رو نداشتم اینم لینک قالب از خود شرکت سازنده که باید یا از سایت های نال کننده دریافت کنید و یا این که سفارش فارسی سازی بدید : http://www.joomlashine.com/joomla-templates/jsn-epic-joomla-template-details.html افزونه لاگینش خیلی سادس و همون افزونه ورود خود جوملا است ولی اون چیزی که در صفحه اوله و تغییر حالت میده یک منو هست که در پست قبلی خدمتتون گفتم با چه افزونه ای طراحی شده بعد از طراحی با اون میتونید لینکش کنید به فرم ورد موفق باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط مهدی منتظری 1 واکنش ها : sorina_1100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در خرداد 93 افزونه ها رو من فقط اسم هاشون رو براتون در اوردم و اصلا تاحالا باهاشون کار نکردم و حتی اگه لینکشون رو هم داشتم چون تجاری هست اجازه گذاشتن لینکشون رو نداشتم اینم لینک قالب از خود شرکت سازنده که باید یا از سایت های نال کننده دریافت کنید و یا این که سفارش فارسی سازی بدید : http://www.joomlashine.com/joomla-templates/jsn-epic-joomla-template-details.html افزونه لاگینش خیلی سادس و همون افزونه ورود خود جوملا است ولی اون چیزی که در صفحه اوله و تغییر حالت میده یک منو هست که در پست قبلی خدمتتون گفتم با چه افزونه ای طراحی شده بعد از طراحی با اون میتونید لینکش کنید به فرم ورد موفق باشید آقا خیلی گشتم دنبال افزونه هاش ولی نه بی تی اسلایدشو پرو پیدا کردم نه اون منویی که گفتی نه اون JUX Portfolio یعنی هرچی میگردم فقط پولیشون هست! یه دونه بی تی هم پیدا کردم نوشته بود پرو ولی الکی بود عجب گیری کردیما دی: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در تیر 93 واسه لاگین اینو پیشنهاد میکنم: http://joomlahelp.ir/viewdownload/4-2-5/4-mod-cdlogin-2-5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر