saintanger 5 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستانمن دنبال يه پلاگين ميگردم براي اينكه بتونم براي هر كاربر توي جوملا يه صفحه پروفايل اختصاصي ايجاد كنم با فيلد هاي اضافي، براي مثال اطلاعات پزشكي هر فرد ميخوام توي پروفايلش باشه و پروفايل هر شخص رو خودش بتونه مشاهده كنه فقط و يا اگه عمومي باشه برخي از اطلاعات درون پروفايلش رو فقط خودش بتونه ببينه ( مثل شخصي كه رفته كارنامش رو ببينه و فقط خودش به اطلاعاتش دسترسي داره )ميتونيد كامپوننتي رو به من معرفي كنيد تا از اون استفاده كنم ؟حتي اگه پولي هم باشه مسئله اي ندارهبا تشكر ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام فکر کنم بهتره از جامعه ساز cb استفاده کنید باز هم شاید دوستان چیز بهتری بشناسن 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در خرداد 93 سلام فکر کنم بهتره از جامعه ساز cb استفاده کنید باز هم شاید دوستان چیز بهتری بشناسن با تشكر از شما دوست عزيز آيا اين افزونه نسخه فارسي و ترجمه شده داره ؟ اگر هست لطفا بهم بگيد از كجا ميتونم بگيرمش و اگر افزونه تجاري هست از كجا ميتونم خريداري كنم ؟ منتظر نظر ساير دوستان هم هستم، اگر راه حل ديگه اي به نظرشون ميرسه... تشكر فرآوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 خدمت شما http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-user-management/joomla-extension-user-calsifield/جوملا-جامعه-ساز-مجازی-comprofiler-فارسی.html 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در خرداد 93 با تشكر مجدد از شما متاسفانه امكان دانلود فايل وجود نداره موقعي كه به آپلودسنتر جومينا ميرم و لينك دانلود رو ميزنم به ارور Connection Has been closed by server بر مي خورم آيا سرور مشكلي داره ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 والا نمیدونم منم تست کردم الان همین خطا رو داد "آخرین نسخه فارسی کامپوننت cb" رو در گوگل سرچ کنید تا در سایت های دیگه دانلودش کنید 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر