topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان من نیاز به افزونه ای دارم که کار زیر رو واسم انجام بده تعدادی گزینه در ماژول ارسال مطلب مطالب جوملا ایجاد کنه که : یه کادر نامش مثلا لینک دانلود باشه یکه من بتونم داخل باکسش لینکی رو قرار بدم یه کادر نامش لینک کمکی باشه و من لینک کمکی رو داخلش بذارم یه کادر نامش پسورد فایل باشه و من داخل بتونم پسورد بذارم یه کادر هم نامش منبع باشه که من بتونم اسم منبع رو داخلش بذارم بعد تمام این 4 کادر که از css خاصی که بهش قبلا دادم استفاده کنند و پایان مطالب ارسالی به نمایش در بیان آیا همچین افزونه ای هست؟؟؟؟ اگه آره که ممنون میشم معرفی کنید وگرنه نوشتنش سخته؟؟؟؟چقدر هزینشه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در خرداد 93 این افزونه رو بررسی کنید ببینید به دردتون میخوره یا نه؟ فیلد های اضافی به k2 اضافه میکند اما در مورد اینکه طبق css های شما عمل کند یا خیر اطلاعی ندارم http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/k2-extensions/12557?qh=YTozOntpOjA7czoyOiJrMiI7aToxO3M6NDoiazIncyI7aToyO3M6MzoiJ2syIjt9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام k2 و پلاگین معرفی شده رو نصب کردم میشه یک نفر بهم توضیح بده چطور از پلاگین بشکلی که در پست اول توضیح دادم بهره ببرم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در خرداد 93 سلام k2 و پلاگین معرفی شده رو نصب کردم میشه یک نفر بهم توضیح بده چطور از پلاگین بشکلی که در پست اول توضیح دادم بهره ببرم ممنونم با عرض معذرت بنده خودم هم این افزونه رو تست کردم اما متاسفانه مثل اینکه این افزونه فقط یکسری فیلد به قسمت تکمیل پروفایل کاربری اضافه میکند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز این امکاناتی که شما می خواهید داشته باشید به نظر بنده باید قسمت هسته جوملا بخش کانتنت دستکاری بشه یعنی اضافه کردن فیلد ها که یک مشکلی هم داره بعدها اگر جوملا را آپدیت کنید این هسته باید باز دستکاری بشه یعنی اگر آپدیت جدید بخش کانتنت رو فرا بگیره شما گیر می افتید در جایی دیدم یکی از دوستان پلاگینی منتشر کرده بودن که روتیتر و خلاصه خبر را به متن اضافه می کرد شما با شخصی سازی این پلاگین به نتیجه می رسید و اگر باز هم نمی خواهید این رو انجام دهید و می خواهید تغییر در هسته جوملا داشته باشید پیغام ارسال کنید اطلاعات ارائه می دهم موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از پاسخ شما اگه هم پلاگینی که فرمودید و هم توضیحاتی برای تغییر هسته بشکل مذکور رو یا اینجا یا در پیام خصوصی بهم بگین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر