mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام دوستان برای تغییر فونت یک ماژول چه دستوری رو باید تنظیم کرد؟ من می خوام در سایتم فونت یک ماژول با منو و یا با دیگر ماژول ها متفاوت باشد. آیا دستوری هست که بتوان با تغییر نام ماژول در آن فونت آن ماژول رو تغییر داد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود در زیر دستور فونت فیس این کد را قرار داده و نام موقعیت ماژول رو در اون به جای ........ تایپ کنید .......{font-family: 'font-name' !important;} کلا با این دستور میتونید نام موقعیت ها را نوشته و باید با , (کامای انگلیسی) جدا شوند font-name اسم فونت مورد نظر شماست ویرایش شده خرداد 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 یعنی به این صورت؟ moduletitle{font-family: 'BMorvarid' !important;} منظور از دستور font-face همینیه که من برای تغییر فونت منو در فایل templete.css قرار دادم هست دیگه نه؟ من یکبار قبلا دستور font-face رو برای تغییر فونت منو و سایت در فایل templete.css قرار دادم آیا نیاز هست دوباره با دستوری که شما گفتین کپی کنم؟ @font-face { font-family: 'BMorvarid'; src: url('/fonts/BMorvarid.eot'); src: local('b BMorvarid'), url('fonts/BMorvarid.woff') format('woff'), url('fonts/BMorvarid.ttf') format('truetype'), url('BMorvarid.svg') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } body, h1, h2, h3, h4, h5, .label_skitter, .nspArt h4, div.itemHeader h2.itemTitle, div.catItemHeader h3.catItemTitle {font-family:BMorvarid,'BMorvarid',tahoma !important;} دوست عزیز می تونین یک نمونه دستور کامل برای من بنویسین تا کامل متوجه بشوم. آدرس سایت من: energycity.ir من می خوام فونت عنوان ماژول عضویت در خبرنامه که پایین سایت قرار دارد رو به bmorvarid تغییر بدم. برای تعیین ماژول باید از inspect element استفاده کنم و چه جوری ماژول رو مشخص کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 بله همونی هست که توی فایل سی اس اس قرار میدید شما همون کد رو زیرش بنویسید و نام اون موقعیت ماژول مورد نظر رو قرار بدید به صورت کامل اوکی میشه مثال: @font-face { font-family: 'BMorvarid'; src: url('/fonts/BMorvarid.eot'); src: local('b BMorvarid'), url('fonts/BMorvarid.woff') format('woff'), url('fonts/BMorvarid.ttf') format('truetype'), url('BMorvarid.svg') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } moduletitle{font-family: 'BMorvarid' !important;} البته moduletitle رو خودتون گذاشتید و من از این که نام اون موقعیت چی هست اطلاعی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون. فقط می تونین موقعیت ماژول عضویت در خبرنامه پایین صفحه سایتم رو بگین چیه؟ من شک دارم درست پیدا کرده باشم؟ آدرس سایت: energycity.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 در مدیریت قالب بر روی گزینه تنظیمات کلیک کنید و نمایش موقعیت هارو فعال کنید بعد سایت رو باز کنید و عبارت /?tp=1 رو آخر آدرس تایپ کنید تمامی موقعیت ها رو نمایش میده خودتون موقعیت رو پیدا کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر