رفتن به مطلب
me64

منو برای جوملا

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام 
میخوام به جای منوی بیریخت خود جوملا از یه ترکیب دیگه استفاده کنم. به نظرتون از چی باید استفاده کرد؟ منو رو هم میخوام افقی باشه در ضمن از قالب خودم استفاده میکنم، از قالب خود جوملا استفاده نمیکنم
من از Maximenu CK رو امتحان کردم ولی هر کاری کردم تو صفحاتم نتونستم ازش استفاده کنم
این SWmenuFree هم  از اینجا دانلود کردم همچنین ورژن جدیدتر رو از اینجا دانلود و با موفقیت نصب کردم که در هر دو نصب میشد ولی وقتی توی کامپونت میرم پیغام زیر رو هم همراه کامپوننت میاره

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.html.php on line 11

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 138

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 141

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 148

Warning: Creating default object from empty value in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 192

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176

Strict Standards: Non-static method HTML_swmenufree::MenuConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 945

ویرایش شده توسط محمدحسین میری

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما

از maximenu چرا نتونستید استفاده کنید؟

در یک صفحه بهش موقعیت بدید و یک منو را انتخاب کنید مشکلی نباید باشه

از اون منو ساز هم بنده تا به حال استفاده نکردم

اما maximenu یک چیز فوق العاده ای است

لینک به ارسال

درود بر شما

از maximenu چرا نتونستید استفاده کنید؟

در یک صفحه بهش موقعیت بدید و یک منو را انتخاب کنید مشکلی نباید باشه

از اون منو ساز هم بنده تا به حال استفاده نکردم

اما maximenu یک چیز فوق العاده ای است

maximenu فقط یک حالت داره نمیشه هر کاری میکنم استایل یا افکتهای دیگه ای رو توش استفاده کنم نمیشه که نمیشه

لینک به ارسال

درود بر شما

حتما تداخل جی کوئری داره

تمامی ماژول هاتون رو غیر فعال کنید

اگر کامپوننتی مثل ویدجت کید یا ... دارید ان را هم غیرفعال کنید

یک قالب ساده مثل atomic را روی پیشفرض قرار بدید و تنها این منو را فعال کنید

حال طبق اموزش های سایت سازده انواع افکت هاش رو تست کنید

از سایت سازنده اینبار اگر دانلود نکردید دانلود کنید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...